Charlie Sheen lányaiból csoda szép kamaszok lettek – Fotókon a ritkán látott Lola és Sam
Charlie Sheen és Denise Richards közös lányai édesanyjuk szépségét örökölték.

Charlie-Sheen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen és Denise Richards 2002 és 2006 között voltak házasok, kapcsolatukból született lányaik mára gyönyörű kamaszok lettek. A 15 éves Samről és 14 éves húgáról, Loláról édesanyjuk mutatott friss karácsonyi képet, melyen jól látszik, milyen nagyok már a gyermekei.

Karácsonyi fotón pózoltak a lányok

A fotó ünnepi üdvözlőlap gyanánt készült a Sheen lányokról, melyen mostohaapjukkal, Aaron Phypersszel, édesanyjukkal és húgukkal, a nyolcéves Eloise-zal láthatók, akit 2011-ben fogadott örökbe a színésznő.

Instagram-oldalára is büszkén rakta ki a képet, amelyet azonnal elárasztottak a cuki kommentek. Nem győzték hangsúlyozni, milyen gyönyörűen néz ki Sam és Lola, ráadásul azt sem hagyták szó nélkül, hogy a család összeöltözött a fotó erejéig, mindenki fehér pólót és farmert húzott.

A szőke szépség szeret dicsekedni lányaival a közösségi oldalakon, ezzel a szívhez szóló poszttal köszöntötte fel kisebbik lányát 14. születésnapján:

"Boldog 14. születésnapot az én gyönyörű, kedves Lolámnak. Annyira büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek, édes angyalom, a nagymama is biztosan veled van ma."

Sam sem maradhatott ki, húgához hasonlóan ő is kapott köszöntést, mikor 15 éves lett.

"Az én gyönyörű Samim, boldog 15. születésnapot! Nagyon szeretlek, szeretem, hogy ennyire erős és együttérző vagy, és kiállsz mindazért, amiben hiszel. Annyira szeretlek, el sem hiszem, hogy már 15 éves vagy, mintha csak tegnap lett volna, hogy először vittelek óvodába. Legyen gyönyörű napod!"

A fotók családi idillről árulkodnak, a lányok édesanyjuk új férjével nagyon jól kijönnek, sőt a férfi kiemelkedően nagy figyelmet szentelt arra, hogy jól beilleszkedjen a családba, még felesége egykori választottjával is igyekezett jóban lenni.

Azonban ez Charlie Sheen és Denise Richards viszonyáról korántsem mondható el, szeptemberben a szőke sztár azt állította, hogy exférje nem támogatja lányait, hatalmas összegű gyerektartással tartozik neki, 450 ezer dollárt, vagyis átszámítva 134 millió forintot követel rajta. A színésznek kamasz lányain kívül még három gyereke van, legidősebb lánya, Cassandra Jade Estevez már 34 éves, ikerfiai, Bob és Max pedig tízévesek.

Jean-Paul Belmondo tinilánya

Jean-Paul Belmondo és a nála 32 évvel fiatalabb Nathalie Tardivel még a '80-as évek végén szerettek egymásba, 2002-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy kislány született, Stella Belmondo 2003 augusztusában látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük