Céline Dion combvillantós, csillogó estélyiben koncertezett - 51 évesen ilyen merész tud lenni
Céline Dion meglepte rajongóit a kedd esti koncertjén, nagyon szexi ruhát választott.

céline-dion-cov
beauty and style
Top olvasott cikkek

Céline Diont inkább visszafogottabb stílusáról ismerjük, pályája elején szinte soha nem láthattuk szexi darabokban, az utóbbi időben viszont a merészebb öltözködést részesíti előnyben, miniszoknyákat és mélyen dekoltált ruhadarabokat is bátran visel, kedd esti koncertjén sem tett másként.

Amerikai turnéja javában zajlik, az Észak-Karolina állambéli Charlotte városában lépett fel óriási sikerrel. A koncert során örökzöld slágereivel örvendeztette meg rajongóit, felcsendült a That’s the Way It Is című dala, de a Titanic című film betétdalát is elénekelte. A show közben többször átöltözött, de a legnagyobb sikert tűzpiros ruhájával aratta.

Céline Dion irtó dögös volt fellépésén

A piros, csillogó estélyi hosszú kivágásának köszönhetően láttatni engedte a kanadai énekesnő izmos combjait. A testre feszülős fazon is előnyös választásnak bizonyult, hiszen megmutatta, hogy a sztár még mindig irigylésre méltóan tökéletes alakkal rendelkezik. 

Hihetetlen formában van, nyoma sincs annak, milyen tragédia érte az elmúlt időszakban. A 2020 Courage elnevezésű világ körüli turnéját egy lesújtó hír árnyékolta be. Édesanyja múlt héten, 92 éves korában elhunyt.

céline
Fotó: Northfoto

Hatalmas erőről tett tanúbizonyságot, hiszen egy fellépést sem mondott le, aznap este is színpadra lépett, amikor megtudta, mi történt. Fájdalmát megosztotta a nézőközönséggel, a Somewhere Over The Rainbow című dallal vett örök búcsút édesanyjától. Az előadásról készült videót Instagram-oldalán is megosztotta, rajongói nem győzték kifejezni részvétüket. Elmondták, mennyire lenyűgözi őket kedvencük ereje és bátorsága, és sokan biztosították őt arról, hogy lélekben mindig mellette állnak. 

Céline Dion fiai

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változtak Céline Dion gyerekei az elmúlt években! 

Ezt is szeretjük