Az 50 éves Jennifer Lopez tollakkal díszített estélyijével ellopta a show-t – Nem mindennapi ruhájában irtó dögös volt
Jennifer Lopez nem tud hibázni, külsejével most is sokakat ámulatba ejtett a New York-i filmes estélyen.

jennifer-lopez
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez nem bízta a véletlenre, ruhaválasztásával elérte, hogy az összes szem rászegeződjön a New Yorkban rendezett Gotham Awards díjátadó gálán. A díva legutóbbi filmje, a Wall Street pillangói című krimi kapcsán jelent meg a rendezvényen.

Jennifer Lopez volt a legszebb

Olyan sztárok vonultak fel az esemény vörös szőnyegén, mint Uma Thurman, Olivia Wilde vagy Elisabeth Moss, mégis J.Lo lopta el a showt. Mindenkin túltett szépségével és lélegzetelállító ruhakölteményével.

A sztár egy Ralph & Russo ruhában pompázott, aminek drámaiságát tovább fokozta a tolldíszítés és a csipkeberakás. Ez a kompozíció remekül állt az 50 éves sztárnak, aki a tőle megszokott légies eleganciával viselte a szettet.

Megjelenésének kifinomultságát még inkább hangsúlyozta frizurája, amit a fodrászok most elegáns kontyba fogtak. A kiegészítők terén sem tudott hibázni. Fekete Jimmy Choo szandált választott elegáns ruhájához, ékszer gyanánt pedig egy hosszú gyémánt fülbevalóra szavazott.

A sztár még Instagram-oldalán is megmutatta estélyijét rajongói legnagyobb örömére. A kommentszekciót elárasztották dicsérő szavaikkal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gotham awards....🖤 #hustlersmovie

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Egész este önfeledten mosolygott és kacarászott vőlegényével és kolléganőivel, van is oka az örömre, hiszen filmjét sok pozitív kritikával illették, és több jelölést is kapott. Bár a Golden Globe-jelöltek listáját még homály fedi, december 9-én szurkolhatunk a színésznőnek, sok filmes oldal rebesgette, hogy jó esélyekkel indul a legjobb mellékszereplő jelölésért, azt is kiemelték, hogy Jennifer Lopez élete egyik legjobb alakítását nyújtotta a filmben.

Jennifer Lopez nem mindig nézett ki így

Ma stylistok hada segít neki elérni a tökélyt, és profi szépségcsapata varázsol rá kifogástalan sminket, ez azonban nem mindig volt így, feltörekvő színésznőként még teljesen más volt a külseje. Megmutatjuk, hogy nézett ki, mielőtt A-listás sztár lett belőle.

Ezt is szeretjük