Céline Dion ritka fotón mutatta meg ikerfiait: Eddy és Nelson sokat nőttek 10 éves korukra

Céline Dion tízéves fiai nőnek, mint a gomba.

Céline Dion ikerfiai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion nem véletlenül tudja olyan odaadással előadni közönségének romantikus dalait, ő maga is megtapasztalhatta, milyen az igazi nagy szerelem: néhai férjével, René Angélillel eszményi párt alkottak. Miután 1994. december 17-én kimondták a boldogító igent a montreali Notre-Dame bazilikában, hozzáfogtak a családalapításhoz. Ám ez korántsem ment olyan simán, mint gondolták.

Több évnyi sikertelen próbálkozás után végül a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek. Az énekesnő 2000 májusában esett át egy beavatkozáson, így születhetett meg első gyermekük, René-Charles. Kilenc esztendő múltán a popdíva ismét várandós lett, ikerfiait 2010. október 23-án hozta világra.

Céline Dion 10 éves ikerfiai

Gyermekei különleges neveket kaptak: Eddyt kedvenc dalszövegírója után keresztelte el, a Nelson keresztnévvel pedig Nelson Mandela előtt tisztelgett. Bár újszülött fiait a Hello! magazin címlapján mutatta meg először, később csak ritkán szerepeltek a médiában, és az Instagramon sem láthattuk őket sokszor. Édesanyjuk október 15-én tett kivételt, közös fotót posztolt.

A felvételen jól látszik, hogy gyermekei milyen nagyok már. A rajongóknak is feltűnt, mennyire gyorsan telik az idő, többen meg is kérdezték, hogy mikor nőttek fel a gyerkőcök. Mások szerint a díva és tízéves fiai alkotják a legédesebb családot.

"Ez egy gyönyörű kép, nagyon elkaptátok a pillanatot!" - lelkendezett az egyik követője.

Céline Dion és fiai 2016-ban Disneylandben.
Céline Dion és fiai 2016-ban Disneylandben.
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

A felvételt egyébként a Spirit Day nevű kanadai kezdeményezés alkalmából töltötte fel, melynek lényege, hogy felhívja az emberek figyelmét az elfogadás fontosságára. A különleges nap hivatalos színe a lila, így öltözetüket ennek megfelelően válogatták össze a fotóra.

Sandra Bullock gyerekei is nagyot nőttek

Sandra Bullock 2010 januárjában adoptált egy újszülött kisfiút, akit Louisnak nevezett el, öt évvel később pedig egy akkor hároméves kislányt fogadott örökbe, Lailát.

Sandra Bullock ritkán látott gyerekei jól megnőttek: friss fotókon Laila és Louis

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük