A súlyosan beteg Céline Dionnak ilyen most az állapota: ismerősei árulták el a részleteket

Céline Dion állapota miatt sokan aggódnak érte, az énekesnő így éli most a mindennapjait.

celine-dion-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Diont rengeteg rajongó szereti, így nem is csoda, hogy aggódnak érte. Az énekesnő tavaly decemberben vallotta be a követőinek, hogy izomgörcsszindrómában szenved, amely egy nagyon ritka neurológiai rendellenesség. 

A betegség következtében sokszor a legalapvetőbb dolgok, mint például a sétálás vagy éppen a hangképzés is nehezére esik számára. Állapota miatt lemondta a 2023-ban induló európai turnéját is, bízva abban, hogy jövőre már jobb lesz a helyzet. A People magazinnak ismerősök árultak el pár részletet arról, hogyan is van most az énekesnő.

Céline Dion állapota

A források szerint Céline Dion nehéz időszakot él át, azonban nagyon bátor és kitartó, fiai tartják benne a lelket. Az énekesnő igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minél hamarabb újra a színpadon énekelhessen a közönségének.

celine-dion
Fotó: Getty Images Hungary/Marc Piasecki

- Szívszorító, hogy le kellett mondania a turnét, de mozgásképességi és egyéb problémákkal küzd, a hétköznapi életét megzavarja ez a betegség. Mindent megtesz, orvosokkal dolgozik együtt, mert teljesíteni akar – mesélte egy ismerős.

Miközben gőzerővel azon munkálkodik, hogy az egészsége újra a régi legyen, fiai teljes mellszélességgel mellette állnak, és mindenben támogatják. A 22 éves René-Charles és a 12 éves ikrek, Nelson és Eddy mindig mosolyt varázsolnak édesanyjuk arcára, még a legnehezebb pillanatokban is.

- Az az igazság, hogy a fő fókuszában mindig a fiai és a fellépései állnak. Ő a legönzetlenebb és legmegfontoltabb ember, akit csak ismerek. Céline egyszerűen nagyon szereti a fiait. Csodálatosak, ahogy minden támogatást, és szeretetet megadnak neki, amire szüksége van. Ő pedig egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémát meg tudja oldani, hogy újra énekelhessen - nyilatkozta egy közeli barát a lapnak. 

Nézd meg Céline Dion legidősebb fiát is!

Céline Dion legidősebb fia, René-Charles már felnőtt, és nagyon hasonlít az anyukájára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük