Céline Dionról újabb aggasztó infók érkeztek: az ismerősei szerint nincs sok esélye, hogy ismét színpadra álljon

Céline Dion állapotáért már régóta aggódnak a közeli ismerősei.

Céline Dion állapota
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion a múlt héten vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy izomgörcsszindrómája van, amely egy nagyon ritka neurológiai rendellenesség, egymillió főből körülbelül egy embert érint. Állapota miatt már a sétálás is nehézséget okoz, emellett a hangképzésére is negatív hatással van. Külsőleg is sokat változott, rengeteget fogyott.

A gyógyulása érdekében lemondta a 2023-ban induló európai turnéját, a koncertjeinek időpontját 2024-re tolta át. Az 54 éves énekesnő állapotáért már régóta aggódtak a közeli barátai, számolt be erről a Page Six. Arról sincsenek meggyőzve, hogy tényleg a legtisztább szándékú emberek veszik körbe.

Céline Dion állapota

Scott Roeben Las Vegas-i újságíró úgy fogalmazott a legendás Caesars Palace-ról, hogy ez Céline Dion otthona. Az énekesnő 2011 és 2019 között lépett fel a luxushotel és kaszinó színpadán. A jól értesült író az amerikai lapnak árulta el, hogy már egy ideje pletykálták, nincs minden rendben az énekesnővel.

GettyImages-1159690217
Fotó: Claudio Lavenia / Getty Images Hungary

- Az emberek már egy ideje mondogatták nekem, hogy Céline nem tér vissza a színpadra, talán soha többé. A forrásaim abban hisznek, hogy kicsi az esélye a visszatérésre. Miután először szó volt az izomgörcsökkel való küzdelméről, elkezdtünk hallani arról, hogy a dolgok mennyire komolyak valójában, de Céline az a fajta ember, aki nem akarja, hogy az emberek feleslegesen aggódjanak. A rajongói megszállottan figyelik minden lépését, és isszák minden szavát.

Dionnak már 2021-ben törölnie kellett a Las Vegas-i fellépéseit a súlyos izomgörcsei miatt, akkor a Resorts Worldben lépett volna fel, hónapokkal később pedig az amerikai és az európai turnéját is elhalasztotta.

Akkor kezdődtek nála a problémák, miután élete szerelme és férje, René Angélil 2016 januárjában elhunyt. 

GettyImages-71780294
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

- Mióta René meghalt, minden olyan bonyolulttá vált a számára. Már nincs itt, hogy megvédje Céline-t. Ő volt az énekesnő sziklája, mindig gondoskodott róla. Mindenben számíthatott rá, René menedzselte, intézte az anyagi dolgait, és a zenekészítésben is segítette. A halála után beindult a lejtmenet.

Attól is tart sok ismerős, hogy az énekesnő rossz emberekben bízik meg.

- Nem vagyok biztos abban, hogy ki vagy kik valójában azok az illetők, akik rajta tartják a szemüket az énekesnőn, és ha ezt meg is teszik, akkor ezt jó szándékból teszik - magyarázta, majd ő is megerősítette azt az aggasztó hírt, hogy talán soha többé nem láthatjuk Diont a színpadon.

Friss felvételen Céline Dion

Így jelentette be a szomorú hírt a múlt héten.

Így fest most a súlyosan beteg Céline Dion: a sétálás is nehezére esik a ritka rendellenessége miatt

Céline Dion először beszélt a betegségéről.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük