Már 21 éves Céline Dion legidősebb fia: René-Charles sármos fiatalember lett

Céline Dion legidősebb fia, René-Charles már felnőtt, és nagyon hasonlít az anyukájára.

celine-dion-getty-cove
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion csupán 12 éves kiskamasz volt, amikor először találkozott későbbi férjével, a zenei menedzser René Angélillel, aki 28 évvel volt idősebb nála. Ismeretségük első nyolc évében csak szakmai kapcsolat volt közöttük, majd amikor az énekesnő már húszéves volt, fellobbant a szerelem. 

1994-ben házasodtak össze, három gyermekük született, 2001-ben a legidősebb, René-Charles Angélil jött a világra, 2010-ben pedig az ikrek, Eddy és Nelson. 

Céline Dion fia, René-Charles

Céline Dion és René nagyon nehezen lettek szülők, mert a férfinál 1999-ben rákot diagnosztizáltak. Még a sugárkezelés előtt megpróbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel, így járhattak végül sikerrel. Egy ideig úgy tűnt, az énekesnő férje legyőzte a betegséget, ám a torokrák 2013-ban kiújult, René 2016-ban hunyt el. 

Céline Dion elképesztően büszke nagy fiára, aki apja halála után átvette a családfő szerepét.
Céline Dion elképesztően büszke nagy fiára, aki apja halála után átvette a családfő szerepét.
Fotó: Instagram/René-Charles

Bár kisebb gyerekeinek csupán néhány évig lehetett az apukája, a legidősebb, René-Charles több időt kapott a sorstól, 15 éves volt, amikor a férfi elhunyt. Az akkor még kamasz fiú volt édesanyja legfőbb támasza a gyászban, azóta is mindig számíthatnak egymásra. 

René-Charles mostanra jóképű, 21 éves felnőtt férfivá érett, aki egyre inkább tudja, mit akar az élettől. Az Instagram-oldalán gyakran posztol életéről, mindennapjairól 19 ezer követőjének. Céline Dion nagyfia imádja a sportokat, az extrémebbektől sem riad vissza, az ejtőernyőzés az egyik hobbija. Szereti a bulikat, az élet napos oldalát, az utazást, a finom ételeket. 

A fiú szeme jóval világosabb, mint a szüleié.
A fiú szeme jóval világosabb, mint a szüleié.
Fotó: Instagram/René-Charles

A sztárcsemete külsőre tiszta anyja, le sem tagadhatnák egymást, annyira hasonlítanak az arcvonásaik. Ugyanakkor a genetika játékának köszönhetően sokkal világosabb szemekkel tekint a világra, mint szülei. René-Charles tekintete tiszta kék!

Jennifer Lopez lánya, Emme

JLo lánya egy nagyon érdeklődő személyiség, csupán 12 éves volt, amikor megjelent a könyve Lord Help Me címmel, amely inspiráló imákat foglal össze kisgyerekek számára. A sportolás is érdekli, a baseball a legnagyobb kedvence. Emme-re sokan emlékezhetnek, ugyanis a lány 2020-ban édesanyja oldalán lépett fel a Super Bowl félidejében, azóta persze sokat változott külsőleg, a haját is teljesen másképp hordja. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Jennifer Lopez lánya.

Friss fotókon Jennifer Lopez 14 éves lánya: Emme rengeteget változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/ Gotham

Ezt is szeretjük