Íme, Catman, aki tigrissé plasztikáztatta fejét

Dennis Abner megdöbbentő átalakulása láttán könnyen megfagyhat bárki ereiben a vér, ehhez hasonlót ugyanis nem sokszor látni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok rendszeresen plasztikáztatnak, és ebben nincsen semmi meglepő. Ám néha hétköznapi emberek éppen azáltal válnak sztárokká, hogy sebészeti úton olyan plasztikai átalakulást hajtanak végre rajtuk, melynek extrém jellege az egész világon egyedülálló.


A lakota és huron szülőktől származó Dennis Abnerhez fogható esetről pedig nem sokszor hallani, az amerikai férfi ugyanis egy tigrissé operáltatta magát!

Abner a nyolcvanas években egy átlagos San Diegói fiatalember volt, aki egyik éjszaka egy álmot látott, amiben egy indián törzsfőnök azt mondta neki, hogy kövesse a tigris útját.

Abner pedig – aki korábban az Amerikai Tengerészetnél dolgozott - olyannyira komolyan vette a bölcs mester instrukcióját, hogy rövidesen meg is kezdte bizarr átalakulását. Ennek részeként számos plasztikai műtétet végeztek rajta.

Mintha tényleg tigrissé változott volna

Kettévágták többek között a felső ajkait, melyekbe ezek után kellő mennyiségű kollagént fecskendeztek, eltávolították a fogsorát, helyükre pedig vadmacskaszerű műfogsort ültettek, majd 18 piercinggel és tucatnyi színes tetoválással díszítették az arcát.

Az átalakulás részét képezte még a nélkülözhetetlen névváltoztatás, David Abner tehát hivatalosan is felvette a Catman – Macskaember – nevet, amelynek indián variánsa úgy hangzik, hogy Stalking Cat, vagyis Lopakodó Macska.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Catman jelenleg programozóként dolgozik, de bizarr külseje miatt – amely tényleg hasonlít egy tigrisére - igazi híresség lett, rendszeresen hívják meg különféle beszélgetős műsorokba, ahol külsejével sok esetben a frászt hozza a nézőkre!

Ezt is szeretjük