Jockey Ewing második feleségét játszotta a Dallasban: 57 évesen ilyen gyönyörű a színésznő
Cathy Podewell alakította a Dallasban Cally Harper Ewing karakterét.

jockey-második-neje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas című sorozat 1978-tól 1991-ig futott eredetileg, a széria szinte az egész világot meghódította, hazánkban a mai napig ismétlik a részeket.

A 14 évad alatt rengeteg szereplő fordult meg a Soutfork Ranchen, egyes színészek szinte az összes epizódban feltűntek, mások viszont csak pár évadban tűntek fel. Utóbbiba tartozott Cathy Podewell színésznő, aki a gyönyörű Callyt játszotta.

Cathy Podewell játszotta Jockey második feleségét a Dallasban

Podewell a szerepe szerint pincérnőt alakított a  Hayleyville Hotelben, ahol végül a Larry Hagman által megformált Jockey Ewinggal is összesodorta az élet. Egymásba szerettek, de végül Jockey-t börtönbe juttatták a lány testvérei, miután azok felfedezték kettejüket az ágyban. Végül Ewing kikerül a sittről, majd visszatér Dallasba, a szerelmes lány követi, mert szeretne feleségül menni hozzá, végül Samantha segítségével eléri a célját, elhiteti Jockey-val, hogy terhes, így megtörténik a frigy. A történetben később elválnak egymástól. A színésznő 24 esztendős volt, amikor megkapta a szerepet, januárban ünnepelte 57. születésnapját. Ahogy a felvétel jobb oldalán látható, csodásan fest a szőke szépség.

cathy-podewell
Fotó: Instagram/Cathy Podewell

A valóságban Podewell élete szerelme, Steven Glueck felesége lett 1989-ben, 2019-ben ünnepelték kereken a 30. házassági évfordulójukat, ennek alkalmából a színésznő feltöltötte Instagram-oldalára az esküvői fotójukat. Ha az alábbi poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz, láthatod a három gyermeküket is, két fiuk és egy lányuk született

"Mégis hogy mehetett el 30 év ilyen gyorsan? Boldog évfordulót kívánok az én édes férjemnek! Hálás vagyok, hogy így megtaláltuk egymást, és áldottnak érzem magam a három gyermekünkért!" - fogalmazta akkor az oldalán a színésznő, aki idén már 32. évfordulóját ünnepelhette szerelmével.

A magyar nézők zöme a Dallasból ismerheti egyedül, a 2012-ben újraindult változatban is szerepelt egy epizód erejéig, Jockey Ewing temetésén szúrhatták ki a szemfüles rajongók.

A népszerű sorozat mellett olyan alkotásokban játszott pályafutása során, mint a Démonok éjszakája című horror, de feltűnt a Beverly Hills 90210-ben és a Walker, a texasi kopóban is.

2019-ben, Kevin Tenney rendező társaságában.
2019-ben, Kevin Tenney rendező társaságában.
Fotó: Michael Tullberg / Getty Images Hungary

1995 és 2013 között nem szerepelt egy filmben sem, ugyanis a család volt az első a számára, derült ki a Cryptic Rocknak adott interjújából.

- Elég határozottan és szilárdan dolgoztam. Aztán született egy babám. 1989-ben mentem férjhez, és a fiam 1992-ben született. Azt hiszem, az utolsó munkáimat 1991-ben végeztem a szülés előtt - fogalmazta.

2021-ben egy újabb horror jelent meg Reunion From Hell címmel, további három horrorban és egy drámában kapott azóta szerepet, így láthatóan a színésznő nagy erőkkel dolgozik a visszatérésén. A Dallas korszakára a mai napig nagy szeretettel emlékszik vissza.

Elképesztő karaktert kellett játszanom, és Larry Hagmannel dolgozhattam. Olyan csodálatos volt, ő volt a legaranyosabb és leggondoskodóbb ember, akit valaha ismertem. Szerencsésen jártam, mert amikor meghallgattak, állítólag csak hét epizódra szerződtettek volna le, annyira jó volt a kémia közöttünk Hagmannel, hogy a producerek úgy érezték, hogy ebben a történetben több van, így a hét epizódból három év lett! Nagyon hálás vagyok ezért.

Patrick Duffy és kedvese

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Patrick Duffy és Linda Purl.

Ezt is szeretjük