Catherine Zeta-Jones először kikosarazta Michael Douglast - Így szerettek végül egymásba
Első körben lazán lekoptatta Michael Douglast, aztán élete szerelme lett.

catherine-zeta-jones-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 19 évnyi házasság és két gyermek után is boldogok egymás oldalán. A köztük lévő korkülönbség miatt anno kaptak hideget-meleget, a válásukról szóló álhírek pedig időről időre rendszerint megjelennek a pletykalapok hasábjain. Azonban ők fittyet hánynak minderre, még most is úgy feszítenek egymás mellett a nyilvános eseményeken, mintha épp mézesheteikről toppannának be a vörös szőnyegre.

24 évvel ezelőtt találkoztak, az 1996-os Deauville Film Fesztiválon. A színész éppen a Tökéletes gyilkosság című thrillerét népszerűsítette, míg a barna szépség a Zorro első részének bemutatója miatt kapott meghívást a rendezvényre.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas találkozása

Két közös jó barátjuk, Melanie Griffith és Antonio Banderas mutatta be őket egymásnak, de az ő kapcsolatuk története nem volt éppen szerelem első látásra, ugyanis a sármos sztár csajozós szövege cseppet sem nyerte el a színésznő tetszését.

catherine zeta-jones
Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

- Mindössze másfél óra telt azután, hogy bemutattak minket egymásnak, én pedig azt találtam mondani, hogy „Tudod, egy napon én leszek a gyerekeid apja”. Azt hittem, teljesen úriember módjára viselkedtem, mire ezt a választ kaptam, „Sokat hallottam rólad, és eleget láttam belőled, azt hiszem eljött az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak.” – emlékezett vissza a Jonathan Ross Showban 2016-ban Michael Douglas.

michael douglas catherine z
Fotó: Eric Robert / Getty Images Hungary

A csúnya kikosarazást követően sem adta fel, tovább ostromolta az ötvenéves sztárt, virágokat küldött neki, és a bocsánatáért esedezett. Végül kifizetődött a kitartása ugyanis, kilenc hónapnyi udvarlás után már az Oscar-díjas színésznő is belátta, hogy egymásnak szánta őket a sors.

Hollywood álompárja

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar idén február elején ünnepelhették meg szerelmük 20. évfordulóját. Az álompár az 1997-es, Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg, mégis csak 2000-ben szerettek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár közös fotóit.

Ezt is szeretjük