Ben Affleck dögös barátnőjét fotózta a tengerparton - Már nem tagadják szerelmüket

Ben Affleck és Ana de Armas között tombol a szerelem.

ben affleck cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pár hete kezdték el pletykálni, hogy Ben Affleck és a nála 16 évvel fiatalabb kolléganője, Ana de Armas között sokkal több van, mint munkakapcsolat. Közös filmjük, a Deep Water című alkotás forgatási munkálatai már lezajlottak, azonban a két sztárt ezután is többször kapták le együtt a lesifotósok.

Március második hetében a reptéren látták őket, azonban összebújós vagy csókolózós felvételek nem készültek róluk, így még nem lehetett biztosan tudni, hogy valóban egy párt alkotnak. Ám a legújabb képeiken már tényleg látszik, hogy ők bizony összejöttek.

Ben Affleck bolondul új szerelméért

A két sztár Costa Ricán nyaralt együtt, ahol a színész több gyönyörű felvételt is készített kedveséről.

Ana de Armas Instagram-oldalára is feltöltötte a fotókat, amihez két szimbólumot, csillagokat és egy narancssárga szívecskét írt hozzá megjegyzésként. A kommentelők ezután sorra kezdték írni neki, hogy Ben Afflecket, a felvételek készítőjét miért nem tüntette fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨🧡

A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) által megosztott bejegyzés,

A strandon is lefotózták őket a lesifotósok, az alábbi felvételen együtt sétáltak, Affleck pedig Ana derekára tette a kezét. Ez a kép is bizonyítja, több van köztük, mint szimpla barátság.

A két híresség első nyilvános szereplését egyelőre még nem tette meg, azonban a strandon már bátran andalogtak együtt kéz a kézben, már a négy falon kívül is felvállalják, hogy egy párt alkotnak. A nyaralásukról azóta hazatértek, Ben Afflecket többször fotózták gyermekeivel, két lányára és kisfiára is sok időt fordít.

Lady Gagára is rátalált a szerelem

Lady Gaga nem is lehetne boldogabb új kedvese oldalán, nézd meg a legaranyosabb közös képeiket!

Ezt is szeretjük