A 78 éves Catherine Deneuve vérbeli díva volt tűzpiros estélyi ruhájában: ilyen nőies a francia színésznő stílusa
Catherine Deneuve stílusa egyszerűen lehengerlő.

catherine-deneuve-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia nők kifinomult és egyedi öltözködéséről ódákat zengenek, Catherine Deneuve színésznő is erősíti azt a sztereotípiát, hogy tényleg nekik van a legjobb stílusuk.

Catherine Deneuve stílusa

Az októberben 79. szülinapját ünneplő színésznő a velencei filmfesztivál nyitónapján vett részt, aznap este életműdíjjal tüntették ki, ennek alkalmából egy gyönyörű Yves Saint Laurent estélyiben jelent meg a filmes eseményen, ahol átvehette az Arany Oroszlánt. A legendás sztár közel a nyolcvanhoz is igazi stílusikon, ő az élő példája annak, hogy a divat kortalan, nemcsak a díjátadókon, hanem máskor is gondosan odafigyel, mit mivel vesz fel. Egyszerre keveri a modern és a klasszikus megoldásokat, kedvenc színe a fekete, de persze a feltűnőbb árnyalatok is megtalálhatóak a szekrényében. 2021-ben az Yves Saint Laurent kampányában is részt vett. 

Képes összeállításunkban megnézheted Catherine Deneuve szép ruháit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük