A 78 éves Catherine Deneuve vérbeli díva volt tűzpiros estélyi ruhájában: ilyen nőies a francia színésznő stílusa

Catherine Deneuve stílusa egyszerűen lehengerlő.

Catherine Deneuve stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A francia nők kifinomult és egyedi öltözködéséről ódákat zengenek, Catherine Deneuve színésznő is erősíti azt a sztereotípiát, hogy tényleg nekik van a legjobb stílusuk.

Catherine Deneuve stílusa

Az októberben 79. szülinapját ünneplő színésznő a velencei filmfesztivál nyitónapján vett részt, aznap este életműdíjjal tüntették ki, ennek alkalmából egy gyönyörű Yves Saint Laurent estélyiben jelent meg a filmes eseményen, ahol átvehette az Arany Oroszlánt. A legendás sztár közel a nyolcvanhoz is igazi stílusikon, ő az élő példája annak, hogy a divat kortalan, nemcsak a díjátadókon, hanem máskor is gondosan odafigyel, mit mivel vesz fel. Egyszerre keveri a modern és a klasszikus megoldásokat, kedvenc színe a fekete, de persze a feltűnőbb árnyalatok is megtalálhatóak a szekrényében. 2021-ben az Yves Saint Laurent kampányában is részt vett. 

Képes összeállításunkban megnézheted Catherine Deneuve szép ruháit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük