A 77 éves Catherine Deneuve fantasztikusan fest: friss fotókon a legendás színésznő
Catherine Deneuve sokakat inspirálhat a stílusával.

catherine deneuve cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Deneuve a 20. század egyik legnépszerűbb francia színésznője volt, olyan alkotásokkal lopta be magát milliók szívébe, mint a Cherbourgi esernyők, A nap szépe, a Kés/Alatt, az Április bolondja, A Mississippi szirénje vagy a Menni vagy meghalni. A könnyed és nőies francia stílus volt jellemző rá már a karrierje elején is, a '60-as években sokan imádták a stílusát. 77 évesen semmit nem veszített kifinomult ízléséből, ámulunk a friss fotóin.

Catherine Deneuve csodásan fest friss fotóin

A színésznő szívesen ellátogat divateseményekre, júniusban Athénban járt, ahol megnézte a Dior 2022-es szezonjának bemutatóját. A stílusikonná vált sztár szokásához híven nagyon csinosan festett a rendezvényen. Deneuve mindig nemet mondott a plasztikára, emiatt sokan felnéznek rá.

- Nem félek az idő múlásától, bár én sem kedvelem, de tény, hogy mindenki idősödik. Szerencsésnek érzem magam, hogy Franciaországban élek, ahol még mindig érdekes szerepeket kapok - nyilatkozta a Daily Expressnek.

Napjainkban is dolgozik, 2021-ben jelenik majd meg a Saint Habib című vígjátéka, illetve a De Son Vivant című drámája. Egyelőre egyik alkotás sem kapott még magyar címet. 2020-ban a Terrible Jungle című francia komédiában láthatták a rajongói, hazánkban a 2019-ben megjelent Az igazság volt az utolsó, amit bemutattak tőle.

Képes összeállításunkban megnézheted Catherine Deneuve friss képeit.

Ezt is szeretjük