Katalin hercegné édesanyja gyönyörű volt fiatalon: ritkán látott fotókon Carole
Carole Middletonról ritkán látott, fiatalkori fotókat mutatunk.

carole-middleton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Kate Middleton és Vilmos herceg összeházasodtak, a hercegné családtagjai egyik pillanatról a másikra ismert emberekké váltak. Rengeteg cikk jelent meg az elmúlt években a szüleiről és testvéreiről, sőt, Carole Middletont, Katalin édesanyját idén tavasszal a Good Houskeeping címlapjára tették.

Az asszony gyakran megkapja, hogy a lánya egyértelműen tőle örökölte a szépségét, nos, fiatalkori képei csak még inkább alátámasztják ennek tényét.

Carole Middleton fiatalon

Az alábbi felvétel 1990-ben készült, James fia harmadik születésnapi partiján. Középen az akkor 35 esztendős Carole látható, mellette jobb oldalt a nyolcéves Katalin és a másik kislány, a hétéves Pippa. Mintha Cambridge hercegnéje mosolyogna vissza ránk, csak frufruval.

Carole csupán 16 esztendős volt, amikor otthagyta a középiskolát, így le sem érettségizett, sajnos a szülei nem voltak túl jó anyagi helyzetben, és nem engedhették meg, hogy finanszírozzák a főiskolai vagy egyetemi tanulmányait. 

- Látni akartam, hogy vajon össze tudok-e kaparni egy kis pénzt és eltartani saját magam - mesélt erről a nehéz időszakról a Telegraphnak adott interjújában.

Dolgozni kezdett, élete első munkája egy áruházban volt, vállalati gyakornokként helyezkedett el ott. Később a brit légitársaság titkárnője lett, később kikerült az irodából, és a társaság egyik stewardesse lett. Ekkor sodorta össze az élet a nála hat évvel idősebb Michael Middletonnal, aki diszpécserként dolgozott a British Airwaysnél. 1980 júniusában kötötték össze az életüket, majd Berkshire-ben vettek családi házat. Nem vártak sokat a gyermekáldással, 1981-ben esett teherbe Katalinnal, aki végül 1982 januárjában jött a világra, Philippa, becenevén Pippa 1983 szeptemberében, James pedig 1987 áprilisában született.

1987 egy különleges év volt számára, mert akkor alapította meg a Party Pieces cégét, manapság főleg születésnapi és esküvői rendezvényeken díszítenek, de a legelején még csak szülinapi táskákat gyártott a saját konyhájában, majd egyre jobban bővült a paletta. 

A férje 1989-ben hagyta ott a British Airwayst, hogy csatlakozzon hozzá. Amikor a gyerekek kicsik voltak, a reklámfotókhoz gyakran őket alkalmazta modellként. Manapság a cégük 29 millió fontot, azaz 11,7 milliárd forintot ér.

Ha gyereknevelésről volt szó, mindig a következetességre és a rutinszerű dolgok bevezetésére törekedett.

- Azt hiszem, a jó szülő egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy tudjon fegyelmezni. Ez nem azt jelenti, hogy szigorú vagy, de a rutin létfontosságú. Talán a tervezés egy szebb szó rá. Nem tudod hirtelen tanítani őket az udvariasságról 13 éves korukban, ezt az elején már el kell kezdened.

Charlotte tiszta apja

Képes összeállításunkban megnézheted, Charlotte hogy hasonlít Vilmos hercegre.

Ezt is szeretjük