A Baywatch Lani McKenzie-je áttetsző estélyibe bújt: az idén 50 éves Carmen Electra kirobbanó formában van
Carmen Electra fantasztikusan néz ki.

carmen-electra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carmen Electrát a magyar nézők a Baywatch című sorozatban ismerhették meg először, ő alakította Lani McKenzie karakterét.

25 éves volt, amikor 1997-ben feltűnt a sorozatban, azóta igazi szexszimbólummá vált. Április 20-án ünnepli az ötvenedik születésnapját, ám a friss fotóit elnézve meg nem mondanánk ezt róla. Fantasztikusan néz ki, ráadásul a sok sportnak köszönhetően alakját még a fiatalabbak is megirigyelhetik.

Carmen Electra alakja

Carmen Electra is részt vett az iHeartRadio Music Awardson, amelyet március 22-én rendeztek meg a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban. A szőke hajú, kék szemű szépség egy nagyon merész estélyit viselt. Az áttetsző ruhadarabot csillogó kövek díszítették.

GettyImages-1387166228
Fotó: JC Olivera / Getty Images Hungary

2018-ban a Hollywood Life megírta, mégis milyen módszerrel tartja magát ilyen jó formában a sztár.

- Carmen semmilyen diétát nem követ, túl sokat szenvedne, ha úgy érezné, hogy megfosztja magát valamitől. Azonban nagyon tisztán eszik, és a napot mindig valamilyen turmixszal kezdi, amit különféle gyümölcsökből és leveles zöldségekből készít el - fogalmazta a bennfentes.

Arra is törekszik, hogy korlátozza az elfogyasztott szénhidrát mennyiségét, és többnyire távol marad a feldolgozott élelmiszerektől, persze azért nem zárja ki ezeket teljesen az étrendjéből.

- Ha Carmen nagyon megkíván valamit, megeszi, de aznap biztos, hogy extra keményen fog edzeni, hogy elégesse a bevitt kalóriát. 

GettyImages-1387174839
Fotó: JC Olivera / Getty Images Hungary

Minden vasárnap tart csalónapot, így akkor tényleg azt eszik, amit megkíván, a többi napon viszont odafigyel a táplálkozásra. Nemcsak az étrendjének, hanem a testmozgásnak is köszönheti formás alakját. A kardioedzések váltak be neki, egyik legnagyobb szenvedélye a tánc, ami jól megizzasztja. 

- Ha nem tud részt venni valamelyik szokásos táncóráján, akkor elmegy az edzőterembe, ahol egy fél órát a futópadon van, vagy szobabiciklizik, majd a felülésekre és a guggolásokra fókuszál.

A köredzés, amely a magas intenzitású aerobic és az állóképesség-fejlesztő gyakorlatok keveréke, szintén egyik nagy kedvence, ugyanis a változatosság híve, nem szeret csak egyféle dolgot csinálni.

Szerencsés alkat, ugyanis genetikailag nem az a típus, aki ránéz egy szelet süteményre, és máris két kilóval többet mutat alatta a mérleg.

Carmen szerencsés abban, hogy nem hízékony, így viszonylag könnyű formában maradni. Ennek ellenére keményen dolgozik azért, hogy olyan csodálatosan nézzen ki, mint amilyen.

David Hasselhoff felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted David Hasselhoff feleségének bikinis képeit.

Ezt is szeretjük