Az Il Divo 53 éves énekese kómába került: súlyos állapotban van Carlos Marín
Carlos Marínért, az Il Divo énekeséért aggódnak a rajongók.

carlos-marin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Il Divo a világ egyik leghíresebb együttese, tagjai, a spanyol Carlos Marín, a svájci Urs Bühler, a francia Sébastien Izambard és az amerikai David Miller 2003 decemberében váltak egy csapattá, azóta tíz stúdióalbumot adtak ki, királyi előkelőségek és amerikai elnökök előtt léptek fel, Barack Obama és George Bush is látta már őket élőben, sőt a Clinton házaspár is nagy rajongójuk. Emellett többször körbeutazták turnéikkal a világot, Budapesten számos alkalommal felléptek. 

A csapat 2021 decemberében Angliában turnézott volna, de lemondták a fellépéseiket, ugyanis az egyik tag, az 53 esztendős Marín kórházba került, írta meg a The Daily Mail.

Carlos Marín kómába esett

Carlos Marín a Manchester Royal Hospital intézetébe került még december 8-án, ahol jelenleg az intenzív osztályon kezelik, az orvosai mesterséges kómában tartják. Bár a szervei stabilan működnek, az állapota továbbra is súlyos.

GettyImages-621940582
Fotó: Phillip Chin / Getty Images Hungary

Az együttes december 10-én közölte közösségi oldalán, hogy betegség miatt a 2021 decemberi turnéjukat el kell halasztaniuk, az elmaradt koncerteket majd 2022 decemberében pótolják be. A rajongóiktól elnézést kértek, de már nagyon várják, hogy ismét visszatérhessenek a színpadra. Arról akkor még nem számoltak be, hogy melyik tag beteg.

Az eddig megjelent riportokból egyelőre nem derült fény Marín betegségére. Reméljük, hogy minél előbb felépül.

GettyImages-52417176
Fotó: Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

Rajongói is sok erőt kívánnak neki Instagram-oldalán, ahova utoljára december 6-án posztolt: "Gyere rendbe minél hamarabb, Carlos, imádkozom érted!", "A Jóisten vegyen téged védelmébe!" - fogalmazták az oldalán.

Marín, bár Németországban született, Spanyolországban nőtt fel. Már egész kicsi korában énekelt, csupán nyolcéves volt, amikor megjelent debütáló albuma Little Caruso címmel. Két évvel később egy másik lemezt adott ki, ami a Mijn Lieve Mama (My Dear Mother) nevet kapta. Több spanyol tehetségkutatóban feltűnt, emellett egyre többször szerepelt a tévében. A '90-es években több musicalben szerepelt, például A nyomorultakban vagy a Grease-ben. Spanyolországban különféle rajzfilmek mesehőseinek kölcsönözte a hangját, például a Hamupipőke hercege is az ő hangján szólalt meg. Az Il Divóval még népszerűbbé vált.

Peter Andre, a '90-es évek sztárja

Cikkünkből megtudhatod, mi történt a Mysterious Girl énekesével, Peter Andréval.

Ezt is szeretjük