A Szulejmán sztárja életben van a törökországi földrengések után: fotón, ahogy a színésznő az áldozatokat segíti

Cansu Dere életben van.

cansu-dere-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fellélegezhetnek Cansu Dere rajongói, bár a színésznő hivatalos Instagram-oldalán még nem adott életjelet magáról, azonban több külföldi forrás azt írja róla, hogy valójában nem esett baja a múlt heti törökországi földrengések következtében.

A napjait azzal tölti, hogy az embereken segítsen.

Cansu Dere életben van

Cansu Dere neve a magyarok számára két sorozatból is ismerős lehet, az egyik az Ezel - Bosszú mindhalálig volt, a másik pedig a Szulejmán, mindkettő az RTL képernyőjén volt látható először.

cansu
Fotó: Instagram, RTL Sajtóklub

A Nurmagazin Instagram-oldalára felkerült egy felvétel, amelyen a színésznő látható, miközben a dobozok pakolásában segédkezett. 

Birsen Altuntas, török újságíró is megerősítette, hogy a színésznő jól van,  az Instagram-oldalára posztolta, hogy a Disney + óriási pénzösszeggel, körülbelül 19 millió török lírával támogatja a földrengés sújtotta területek lakosait. Ezt a kezdeményezést számos török sztár mellett Dere is támogatja.

Kenan Imirzalioğlu felesége

Kenan Imirzalioğlu felesége 2020 októberében hozta világra első közös gyermeküket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: RTL Sajtóklub

Ezt is szeretjük