Cameron Diaznál végleg betelt a pohár: ezért akadt ki új filmje forgatása alatt

Cameron Diaz új filmjének forgatásán mintha egy ősi átok ülne.

GettyImages-56133140
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz utoljára a 2014-ben megjelent Annie című filmben volt látható, utána úgy döntött, végleg abbahagyja a színészkedést. Azóta férjhez ment Benji Maddenhez, a Good Charlotte gitárosához, majd egy béranya segítségével gyermeket vállaltak, kislányuk, Raddix már hároméves.

Indított egy vállalkozást is, bioborokat forgalmaz. Bár úgy tűnt, nem hiányzik neki a hollywoodi csillogás, Jamie Foxx mégis rábeszélte, hogy vállalja el a Back In Action című vígjáték főszerepét, ami majd a Netflixen debütál. A döntését viszont megbánta, számolt be erről a Daily Mail

Cameron Diaz új filmje forgatásán

Úgy tűnik, eddig nem túl sok szerencse veszi körül a forgatási napokat: Jamie Foxx például teljesen összeomlott, miután egy stábtag 40 ezer dollárt akart kihúzni belőle egy hamis Rolex óráért cserébe, vagy három embert rúgtak ki eddig a produkcióból, Cameron Diaz pedig torkig van a drámákkal, amelyek akadályozzák a zökkenőmentes munkavégzést.

Egy közeli forrás elmondta a brit lapnak, Diaznak semmi baja nincs Jamie Foxxszal, ennek ellenére, ha túléli a forgatást, soha többé nem fog kamerák elé állni. Elsősorban gyűlöli a drámát és a konfliktusokat, másodsorban pedig hiányzik neki a családja.

- Ezek az egymást követő, tízórás munkanapok nagyon megviselik őt, és gyűlöli, hogy Raddixtől ilyen távol kell lennie. Cameron mindennél jobban élvezi az anyaság szerepét. 

Cameron Diaz és férje, Benji Madden.
Cameron Diaz és férje, Benji Madden.
Fotó: Donato Sardella / Getty Images Hungary

- Utálja a drámát és a konfrontációt. Annak idején pont ezek miatt vonult vissza. Sokat tett le az asztalra a szakmában, és most már nincs szüksége arra, hogy tovább bizonyítson bárkinek is.

Bár 2014-ben jött ki az utolsó filmje, csak 2018-ban derült ki visszavonulási szándéka. Férje, Benji természetesen támogatta őt a döntésében. 2019 decemberében végleg megváltozott az életük, hiszen akkor jött világra kislányuk. Bár a színésznő sokáig el sem tudta volna képzelni, hogy anyává váljon, a házasság teljesen megváltoztatta a gyerekvállalásról a véleményét. 

Cameron Diaz otthona

Te beköltöznél a színésznő házába?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük