18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Cameron Diaz és kollégája is teljesen pucérak voltak: így élték meg a kínosnak tűnő intim jeleneteket

A színésznő elárult pár izgalmas kulisszatitkot az intim jeleneteik forgatásáról.

Cameron Diaz és Jason Segel meztelenül

Cameron Diaz és Jason Segel a 2014-ben debütáló Szexvideó című vígjátékban szerepeltek együtt, amely bővelkedett az intim és a nézők számára sokszor kellemetlennek tűnő jelenetekben. 

A két színész mindezek ellenére sikeresen vették az akadályokat, és nagyon jó hangulatban forgatták le a romantikus komédiát, amely sok néző szívébe belopta magát.

Cameron Diaz és Jason Segel meztelenül

A Daily Mail szúrta ki, hogy az ötvenéves szőkeség a People magazinnak beszélt a pucér jelenetekről és arról, hogyan élték meg kollégájával együtt ezeket a pillanatokat.

cameron-diaz-jason-segel
Fotó: Profimedia

 - Tulajdonképpen az egész film a karakterek közötti szeretkezésről szól. Az egész stáb fantasztikus volt, és olyan tisztelettudó. Itt nem lehetett szó hiúságról, hiszen egy fontos történetet akartunk elmondani.

A vígjáték egy házaspárról szól, akik úgy gondolják, jó ötlet lenne kipróbálniuk pár új szexpózt, ezért az intim pillanataikat videóra veszik, amely aztán kínos módon kiszivárog. Cameron Diaz szerint a bizalomnak és az egymás iránti tiszteletnek köszönhetően egyáltalán nem élték meg kellemetlenül a pucér jelenetek leforgatását.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nagy volt a bizalom Jason és köztem. Mindketten hátat fordítottunk egymásnak. A napjaink pedig valahogy így teltek: "Az én fenekem az arcodba kerül, a zacsid pedig az én arcomba!"

A színésznő elárulta, hogy voltak valóban kínos pillanatok, azonban ezeken is felül tudtak emelkedni kollégájával együtt.

- Néha megálltam a jelenet közepén, és azt mondtam: "Na most álljunk meg egy pillanatra! Tisztában vagytok azzal, hogy minket ezért fizetnek?" Nagyon jól éreztük magunkat, miközben rengeteget nevettünk önmagunkon, és olyan hálásak voltunk, hogy ez a mi feladatunk. Egész nap idióták lehettünk, és egy nagyon édes történetet meséltünk el közben. 

cameron-diaz-jason-segel2
Fotó: Profimedia

A Charlie angyalai sztárja elárulta, hogy pár filmes trükknek köszönhetően sokszor nem látszódtak az intim részeik a forgatás alatt.

- Mi amolyan szerény ruhadaraboknak hívjuk őket. A komódommal például nagyon meghitt barátságba kerültünk, mert kitakart engem. A dupla ragasztószalag pedig megvédett attól, hogy mindenki lásson meztelenül. 

Sandra Bullock kollégája meztelen volt

Sandra Bullock és Channing Tatum az Elveszett város című vígjátékban szerepeltek együtt, amely 2022 tavaszán debütált a mozivásznakon. Az 58 éves színésznő egy romantikus regényírót alakít, aki azon kapja magát, hogy kockára teszi az életét a veszélyes dzsungelben. Mindezt a népszerű könyveiben szereplő borítómodell társaságában, akit Channing Tatum alakít. A forgatás során a színésznek volt egy meztelen jelenete, amelyről mindketten elmondták, hogy hogyan kezelték.

Sandra Bullock előtt teljesen meztelenre vetkőzött kollégája: így élte meg a színésznő a kínosnak tűnő jelenetet

Sandra Bullock valójában így kezelte kollégája meztelenségét a forgatás alatt.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük