Kukkants be Cameron Diaz és férje új luxusotthonába: meseszép családi házra csapták le a kezüket
Cameron Diaz és Benji Madden új házat vett Montecitóban.

cameron-diaz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz, mióta visszavonult a színészkedéstől, a családjára fókuszál, zenész férjével, Benji Maddennel egy kislányt nevelnek, Raddix 2019 decemberében jött világra egy béranya segítségével. 

A sztárpár egy új családi házat vásárolt egy Los Angeleshez közeli kisvárosban, Montecitóban, ami a világsztárok egyik kedvenc helye, ugyanis sokkal békésebb és csendesebb a filmipar fellegvárához képest. Olyan ismert emberek laknak a környéken, mint Harry és Meghan, Ariana Grande, Ellen DeGeneres, Drew Barrymore vagy Oprah Winfrey.

Cameron Diaz háza

Új, mediterrán stílusú házukat 2000-ben építették, persze azóta átesett felújításokon is, jelenleg a legmodernebb berendezések találhatóak meg a villában. Az 1005 négyzetméteres otthon egy 0,7 hektáros területen fekszik el.

Összesen 12,67 millió dollárt költöttek a mesés ingatlanra, amelyben tágas és világos szobákat alakítottak ki. A modern stílus jellemző a berendezésre, van külön moziterem és wellness-szoba is, a kertből nem hiányozhatott a medence és a jakuzzi sem.

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és Benji Madden új házát.

Ezt is szeretjük