Kukkants be Cameron Diaz és férje új luxusotthonába: meseszép családi házra csapták le a kezüket

Cameron Diaz és Benji Madden új házat vett Montecitóban.

cameron-diaz-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz, mióta visszavonult a színészkedéstől, a családjára fókuszál, zenész férjével, Benji Maddennel egy kislányt nevelnek, Raddix 2019 decemberében jött világra egy béranya segítségével. 

A sztárpár egy új családi házat vásárolt egy Los Angeleshez közeli kisvárosban, Montecitóban, ami a világsztárok egyik kedvenc helye, ugyanis sokkal békésebb és csendesebb a filmipar fellegvárához képest. Olyan ismert emberek laknak a környéken, mint Harry és Meghan, Ariana Grande, Ellen DeGeneres, Drew Barrymore vagy Oprah Winfrey.

Cameron Diaz háza

Új, mediterrán stílusú házukat 2000-ben építették, persze azóta átesett felújításokon is, jelenleg a legmodernebb berendezések találhatóak meg a villában. Az 1005 négyzetméteres otthon egy 0,7 hektáros területen fekszik el.

Összesen 12,67 millió dollárt költöttek a mesés ingatlanra, amelyben tágas és világos szobákat alakítottak ki. A modern stílus jellemző a berendezésre, van külön moziterem és wellness-szoba is, a kertből nem hiányozhatott a medence és a jakuzzi sem.

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és Benji Madden új házát.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük