Cameron Diaz és Matthew Perry randija katasztrófa volt: ezért nem lett köztük semmi

Cameron Diazt és Matthew Perryt közös barátaik hozták össze azután, hogy a színésznő elvált Justin Timberlake-től.

cameron-diaz-matthew-perry-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew Perry tárháza, úgy tűnik, kiapadhatatlan forrása a szaftos történeteknek. Jennifer Aniston és Julia Roberts után újabb világhírű színésznőről derült ki, hogy volt közük egymáshoz: Cameron Diazzal nem jutottak tovább egy randinál.

A színész Friends, Lovers And The Big Terrible Thing címre keresztelt memoárjában öntötte szavakba, milyen rémesen kínos volt, amikor közös barátaik össze akarták hozni a színésznővel.

Cameron Diaz és Matthew Perry randija

Az eset 15 évvel ezelőtt történt, azután, hogy Diaz elvált Justin Timberlake-től. Már nyitott volt az ismerkedésre, és Perry is éppen egyedülálló volt. 

cameron diaz
Fotó: Toni Anne Barson Archive / Getty Images Hungary

Közös ismerőseik úgy gondolták, jó ötlet összeboronálni őket, egy vacsorát szerveztek, amelynek az volt a célja, hogy a két sztár jobban megismerhesse egymást.

Perry nem kertelt a könyvében, őszintén leírta, hogy a színésznő már az első perctől egyértelműen közömbös volt iránta. Nem segített a dolgon az sem, hogy ahogy megérkezett az összejövetelre, egyből rágyújtott egy füves cigire, így az est nagy részében mámoros állapotban volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bár a Jóbarátok sztárja mindent bevetett, hogy lenyűgözze kiszemeltjét, semmi sem működött. Bár ez már önmagában is kínos lett volna, a legcikisebb pillanat csak a vacsora vége felé történt.

matthew perry
Fotó: Jemal Countess / Getty Images Hungary

Azért, hogy megtörjön a jég, a csapat társasjátékozni kezdett. Egy ponton Matthew Perry egy szellemes beszólással akarta felhívni magára Cameron Diaz figyelmét, ez meg is történt, de nem a jó értelemben. 

A színésznő vállon akarta veregetni a vicces fricskáért, azonban nem jól mérte be a távolságot, és Perry arcát találta el. 

"Te most viccelsz velem, b*szki!” - idézte fel saját reakcióját a színész a memoárban.

Cameron Diaz luxusotthona

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és férje, Benji Madden új házát.

Ezt is szeretjük