Burt Reynolds nem számított Diana levelére: meglepő, miért üzent neki a hercegnő
Diana hercegnő háláját fejezte ki a színésznek.

burt-reynolds-diana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai prominens személyek, akik esetében egyáltalán nem megszokott, hogy különösebb ok nélkül levelet küldjenek bárkinek. Ennek tudatában cseppet sem meglepő, hogy Burt Reynolds szeme elkerekedett csodálkozásában, amikor maga Diana hercegnő küldött köszönőüzenetet neki.

A színész tudtán kívül tett olyan nagy szívességet az előkelőségnek, ami után Diana azt érezte, valahogyan mindenképpen le kell rónia a háláját felé.

Burt Reynolds ezért kapott köszönőlevelet Diana hercegnőtől

Az eset 1993-ban történt, egy évvel azután, hogy Károly és Diana hivatalosan bejelentették, hogy elhidegültek egymástól, így külön utakon folytatják tovább az életüket. A sajtó korábban is követte minden lépésüket, ám ezek után valósággal ízekre szedték a válófélben lévő párt. 

diana hercegnő 1993
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

Burt Reynolds is akkoriban jelentette be, hogy színésznő felesége, Loni Anderson kiadta az útját. A sztárpár válása nagyon csúnyára sikerült, így 1993-tól ők is állandó szereplői lettek a pletykalapoknak. Esetükben a házasságtörés, valamint a vagyonmegosztás foglalkoztatta az embereket leginkább. Először Loni Anderson vádolta meg hűtlenséggel a filmcsillagot, aki nem hagyta magát, nyilvánosan szúrt vissza a nőnek.

- Csak azután csaltam meg, hogy ő is félrelépett. Rajtakaptam egy másik férfivel, így azt a döntést hoztam meg, hogy akkor ennek a házasságnak vége - fogalmazott az év szeptemberében a People magazinnak.

burt reynolds loni anderson
Fotó: Michael Ochs Archives / Getty Images Hungary

A sárdobálás végül olyan méreteket öltött, hogy teljesen elterelte a média figyelmét Dianáról és Károlyról, akik ezáltal kicsit fellélegezhettek.

„Diana hercegnő azért küldött nekem köszönőlevelet, mert miattam nem került a People magazin címlapjára” - fogalmazta meg Burt Reynolds But Enough About Me című életrajzi könyvében.

Az esetet a filmsztár volt felesége, Loni Anderson is megerősítette, amikor Watch What Happens Live with Andy Cohen című műsorban, miután a show egyik vendége megkérdezte tőle, igaz-e az eset. Bár a színésznő nem árult el részleteket, elárulta, ex férje tényleg kapott üzenetet Dianától.

Diana hercegnő sosem látott bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sosem látott képeket tett közzé a Valentino márka tervezője az Instagramján Dianáról, illetve a hercegnő más, strandolós képeit is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük