Bud Spencer unokája gyönyörű nő: a 27 éves Sofia egy cuki kisfiú anyukája már
Bud Spencer unokája, Sofia már édesanya.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer lánya, Cristiana Pedersoli két gyermeket hozott a világra, Nicolo és Sofia is már felnőttek, sőt, utóbbi már szintén édesanyaként éli mindennapjait.

A 27 éves Sofia 2022 januárjában hozta világra fiát, Massimót.

Bud Spencer unokája

Bár Sofia Instagram-oldala privát, azonban édesanyja olykor szívesen oszt meg róla friss felvételeket. Az alábbi képen is a sötét hajú szépség szerepelt kisfiával, mellettük Sebastiano Pigazzi pózolt be. A férfi a pofonosztó legenda másik unokája, akit még Cristiana húga, Diamy hozott a világra 1996-ban.

A kép alá számos olyan komment született, amelyben a rajongók dicsérték, hogy milyen aranyosak így együtt. A kis Massimo vonásaiban többen dédapja vonásait fedezték fel: "A kicsi Bud! Nincs kétségem afelől, hogy Isten visszaküldte őt hozzánk!"

Érdekesség, hogy Bud Spencer maga is hitt az újjászületésben, erről az És megint dühbe jövök című könyvében olvashattunk, amely 2022 októberében jelent meg magyar nyelven az Open Books kiadásában.

- Nem vagyok szkeptikus a reinkarnációval kapcsolatban, de azért nagyon remélem, hogy nem csirkeként reinkarnálódom a bűnökkel arányos büntetés elve alapján. Soha nem drogoztam, nem rúgtam be, és soha nem voltam orgián (túl nagy erőfeszítés!), nem hiszem, hogy a fekete macskák balszerencsét hoznak, ellenkezőleg, a babonás idióták azok, akik balszerencsét hoznak a fekete macskákra, ritkán voltam igazán dühös, és mindig hamar túltettem magam rajta, mert a haragtartás a negatív gondolkodás kimerítő és pusztító erőfeszítése. Mindig is abban a nagy szerencsében volt részem, hogy gyorsan elfelejtettem azokat, akik megbántottak, a "fütyülj rá!" elvének alkalmazása fiatal korom óta a természetembe ivódott - fogalmazta a legendás sztár.

Ilyen gondolkodásmóddal nem csoda, hogy világszerte millióan rajongtak érte, ráadásul unokái is mérhetetlenül szerették őt. Sofia is odáig volt érte, a lány a mai napig szeretettel emlékszik vissza rá. Amíg Spencer élt, lányunokáját a titokzatos és szép Sofiának emlegette.

Sok mindenben hasonlít a legendára: igazi harcos nővé vált, aki nem ismer kompromisszumot, és büszkén küzd azért, amiben hisz, illetve neki is ugyanolyan jó a memóriája, erről már Cristiana Pedersoli írt az Apám, Piedone című könyvben.

Bud Spencer esküvői fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer esküvői fotóit, amelyeket a sztár rajongói Instagram-oldalán osztottak meg.

Cikkünk Bud Spencer: És megint dühbe jövök című könyve alapján készült.
Kiadja az Open Books.
Ára 5999 forint.

Bud Spencer 86 éves, amikor az interneten elszaporodó, a nevével visszaélő hamis felhasználói fiókok és weboldalak arra késztetik, hogy belevágjon élete egyik legizgalmasabb kalandjába, és az egyik legnépszerűbb közösségi hálón létrehozott hivatalos oldalán közvetlen kapcsolatba lépjen rajongóival. Amikor legelső, ügyetlen próbálkozásai szenzációs sikerrel járnak, hősünk elgondolkodik. Arra jut, hogy bár egy mosoly vagy kézfogás bensőségességét semmi sem pótolhatja, egy-egy személyes válasszal részben meghálálhatja közönségének a sok szeretetet és ragaszkodást.
Bud Spencer virtuális valóságba tett kirándulásának krónikájából született meg ez a finom humorral és mély humánummal átitatott könyv. De ez az írásmű több egy egyszerű naplónál – valójában izgalmas és színes memoár, amelyben a világ különbözőbb részeiből származó rajongóival csetelő Bud feleleveníti eseménydús életpályája részleteit. Egyúttal egyfajta szellemi hagyaték, a fiataloknak, a jövő letéteményeseinek szánt üzenet, amelyet az ízig-vérig nápolyi Carlo Pedersoli, az ember, a férfi, férj, apa és nagypapa fogalmaz meg néhány általa fontosnak tekintett témáról, megosztva velünk „azt a két-háromezer dolgot”, amit az élettől tanult.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük