Bud Spencer felesége ilyen szép menyasszony volt: íme a ritkán látott esküvői fotóik
Bud Spencer esküvőjéről posztoltak régi felvételeket.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer azon emberek közé tartozott, akit rengetegen szerettek és tiszteltek, nemcsak rajongói, hanem a családtagjai is felnéztek rá, különösen a felesége, Maria Amato, akivel 56 évig éltek békés és boldog házasságban.

Ilyen volt Bud Spencer esküvője

1954-ben ismerkedtek meg egymással Olaszországban. Spencer volt a nő egyetlen szerelme, és bár a férje 2016-ban elhunyt, azóta is a szívében őrzi emlékét. Esküvőjüket 1960 februárjában tartották meg a San Giovanni a Porta Latina nevű templomban. A vendégek között több híresség és producer is ott volt. Az esküvő után nászútra mentek, de nem volt túl hosszú, mindössze háromnapos.

Házasságuk alatt sok időt töltöttek külön, ugyanis Spencer elfoglalt volt a forgatások miatt, de a sok munka mellett igyekezett minél több időt együtt lenni a családjával. Maria három gyermeket szült a színésznek: Giuseppe 1961-ben, Cristiana 1962-ben, Diamy 1972-ben jött a világra.

Összetartó házasok voltak, sőt, Spencer a halálos ágyán az utolsó szavait feleségének tartogatta: "Köszönök mindent, szerelmem!"

Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer esküvői fotóit, amelyeket a sztár rajongói Instagram-oldalán osztottak meg.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük