Videón, ahogy Bruce Willist felköszöntötte családja szülinapján: a rajongók is megkönnyezték a felvételt

Bruce Willis március 19-én ünnepelte 68. szülinapját.

GettyImages-161644748
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis március 19-én ünnepelte 68. születésnapját, a gyógyíthatatlan beteg színészt a szerettei vették körbe ezen a kivételes napon.

Lánya, Rumer Willis az Instagramjára töltötte fel, hogyan adták át neki a szülinapi tortáját. Még az exneje, Demi Moore sem hagyta ki az ünneplést.

Bruce Willis szülinapja

"Boldog születésnapot, apuci. Nagyon szeretlek téged, annyira menő vagy" - írta az alábbi videóhoz legidősebb lánya, Rumer, aki hamarosan egy kisunokával ajándékozza meg a világsztárt. A felvételt egyébként Demi Moore készítette a telefonjával, a végén ő is felbukkan.

Felesége, Emma Heming Willis egy régebbi felvételekből összeállított videós montázzsal köszöntötte fel férjét, minden egyes pillanat egy-egy kedves emlékhez köthető. Emma ezt a szöveget posztolta mellé: "Ő maga a tiszta szeretet. Annyira szeretjük, és örökké imádni fogom. Boldog születésnapot, drágám. Azt kívánom Bruce-nak, hogy a legmagasabb rezgéseket teremtve továbbra is imádkozzatok érte, mert ezt az ő érzékeny Halak lelke megérzi. Köszönöm szépen, hogy ti is szeretitek, és törődtök vele" - fogalmazta.

Mindkét videó mélyen megérintette a rajongókat, többen a legjobbakat kívánták a demenciában szenvedő színésznek, azt kívánták neki, hogy maradjon erős, és tartson ki. 

Még 2022-ben jelentette be a családja, hogy visszavonul a színészettől, mert afáziával diagnosztizálták, idén februárban kiderült, hogy demens, a betegsége pontos megnevezése frontotemporális demencia, amely FTD néven ismert. Szerettei mindenben mellette állnak, arról nem nyilatkoznak, pontosan milyen tüneteket okoz az FTD Willisnél, egyedül csak azt árulták el, hogy a kommunikáció kihívást okoz már számára.

Az FTD hatással lehet a beteg viselkedésére, például gorombává, visszahúzódóvá válhat, elhanyagolhatja a higiéniáját, másképpen étkezhet, elfelejthet dolgokat. A végén már embereket és tárgyakat sem ismer fel.

Cybill Shepherd, A simlis és a szende sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a 73 éves Cybill Shepherd.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük