Bruce Willis tengerparti nyaralójától leesik az állad - Őrületes luxusban pihen a színész
A Turks- és Caicos-szigeteken található az extravagáns háza.

bruce-willis-nyaralo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis-t máig az egyik legnagyobb filmes akciósztárnak tartják, annak ellenére, hogy már 63 éves. A színész olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Die Hard, a Sin City, a RED, a Looper - A jövő gyilkosa vagy a The Expendables - A feláldozhatók -, de még sorolhatnánk napestig.

Ilyen gyönyörű nyaralója van

A hollywoodi sztár keményen megdolgozott azért, hogy az A-listás hírességek közé sorolják, és az egyik legjobban fizetett színész legyen a szakmában. Nagy álma volt egy nyaraló egy egzotikus helyen, melyhez a telket 2000-ben meg is vásárolta, és 2004-re teljesen fel is építette rá álmai víkendházát.

Úgy tűnik azonban, hogy már rá is unt a Turks- és Caicos-szigeteken található, 13 szobás vityillóra, ezért úgy döntött, eladja az impozáns ingatlant. Az Architectural Digest magazinból kiderült, hogy 33 millió dollárért - azaz 9,5 milliárd forintért - árulja a tengerparti házát.

A lélegzetelállító nyaralót most te is megnézheted - nem is tudjuk eldönteni, hogy kívülről vagy belülről szebb-e ez a paradicsomi helyen fekvő ház!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük