Bruce Willis 29 éves lánya falatnyi bikinis videón: Tallulah szexi táncot lejtett

Tallulah Willis boldogan táncolt a medence partján, apró bikinijében nagyon csinosan festett.

bruce-willis-tallulah-willis
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis lánya, a 29 éves Tallulah Willis csak ritkán oszt meg magáról bikinis tartalmakat, éppen ezért aratott nagy sikert a közösségi médiában közzétett videója.

Édesapja betegsége miatt sokat aggódott ő is, ahogyan az egész családjuk, sokáig nem is igazán vett részt partikon. A rajongók örültek, hogy végre vidámnak látták, miközben egy bulin lazított.

Bruce Willis lánya bikiniben

Az Instagramján láthatjuk a nem mindennapi videót, amelyen éppen egy apró bikiniben lejt szexi táncot. Jókedvűen ugrál ide-oda, majd nem sokkal később még viccesen a vízbe is bevetődik.

„Nagyon szomorú voltam, nagyon sokáig. De most már emlékszem, ki vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki mindvégig szeretett, örülök, hogy végre eljutottam a buliba” - írta a megosztott videójához, amelyet imádtak a kommentelők.

Többen megjegyezték, hogy nagyon örülnek a pozitív hozzáállásának és annak, hogy újra energikusnak és vidámnak látják a felvételeken. 

„Olyan jó, hogy újra visszataláltál önmagadhoz! Ez az igazi Tallulah, aki a videón szerepel!”

„Sajnálom, hogy szomorú voltál. Megérdemled a boldogságot, eljött a pihenés és a vidámság ideje!” - írta egy rajongó.

Samantha Fox és felesége bikiniben

Samantha Fox nem akármilyen bikinis felvétellel lepte meg rajongóit az Instagramon, feleségével, Lindával együtt pózoltak. A '80-as évek imádott énekesnője Mexikó egyik legnépszerűbb városában, Cancúnban lazított szerelmével.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük