Bruce Willis és gyönyörű felesége 12 éve házasok: Emma szerelmes fotóval ünnepelte az évfordulójukat

Bruce Willis és Emma Heming Willis két kislányt nevelnek.

bruce-willis-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis 2000-ben, 13 évnyi házasság után vált el Demi Moore-tól, a sztárpár még 1997-ben jelentette be, hogy külön utakon folytatja. A színészt bár több más nővel hírbe hozták utána, a komoly kapcsolat még éveket váratott magára. Egy régebbi ismerősével, Emma Heminggel 2007-ben szerettek egymásba.

A gyönyörű modellt 2009 tavaszán vezette oltár elé, a házaspár vasárnap ünnepelte az esküvőjük 12. évfordulóját.

Bruce Willis és Emma Heming 12. házassági évfordulója

Emma Instagram-oldalára egy gyönyörű, szerelmes fotót töltött fel, ami alá egy hosszabb bejegyzést is írt: "Biztosan állíthatom, hogy nagyon imádom ezt a pasit! Még annak ellenére is, hogy bizony voltak olyan pillanatok, amikor elutaztam volna vele a Holdra, aztán otthagytam volna, hogy egyedül térhessek vissza! Így fest 12 évnyi házasság, nem igaz? Mind a ketten igazságosan kivettük a részünket a csodás, közös pillanatainkból és a mélypontjainkból is. Azonban ő az én emberem. Rajta kívül senki mással nem akarom ezt az őrületet megélni, amit úgy hívnak, házasság. Ő az én családom, aki egy olyan új családot adott nekem, amilyet mindig is szerettem volna. Tiszta lelkemből szeretem őt."

A 42 éves egykori modell két kislányt szült a 66 éves színésznek: Mabel 2012-ben, Evelyn 2014-ben jött a világra. Willisnek előző házasságából már született három lánya, Rumer 1988-ban, Scout 1991-ben, Tallulah 1994-ben. Bár Bruce Willis és Demi Moore már több mint húsz éve elváltak, ugyanúgy szeretik és tisztelik egymást, a színésznő Emmával is baráti kapcsolatot ápol. Így ők az élő példa arra, hogy egy válás után is fenn lehet tartani a jó viszonyt. Az idősebb Willis lányok is maximálisan elfogadták édesapjuk választottját.

Willis odáig van feleségéért, aki mellett szinte új emberré vált. A W magazinnak elmondta, mielőtt beleszeretett volna Emmába, boldogtalanul élte a mindennapjait.

- A különválásom után nehéz időszakot éltem meg. Tíz éven át lényegében szingliként tengődtem, és nagyrészt boldogtalan voltam. Sötét helyre kerültem, és nem tudtam, hogy egy új szerelem adja meg nekem a boldogságot. Mielőtt összejöttünk volna, azt gondoltam magamról, hogy egyedül vagyok, de nem érzem magamat magányosnak. Visszagondolva, csak áltattam magam. Ahogy elkezdtem Emmával egyre több időt tölteni, rájöttem, mellette sokkal boldogabb vagyok.

A sztárpár sokat tesz azért, hogy ne égjen ki a tűz köztük, például szánnak arra időt, hogy kettesben legyenek, mindenben támogatják és segítik egymást. A Closer magazinnak elárulták, nem szeretnek egymás nélkül külön lenni, ráadásul jól kiegészítik egymást. 

Bruce Willis és Emma kislányai tüneményesek

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár cuki kislányait.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük