Bruce Willis ezért a bombázóért rajong 13 éve: Emma gyönyörű nő
Bruce Willis és Emma Heming le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért.

bruce willis cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis 13 év házasság után vált el Demi Moore-tól még 2000-ben. Sok nővel hírbe hozták, de a nagy Ő betoppanására hét évet kellett várnia, a nála 23 évvel fiatalabb Emma Heminggel 2007-ben szerettek egymásba, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól.

Bruce Willis és felesége

Érdekesség, hogy a sztárpár már évek óta ismerte egymást, mielőtt összejöttek, erről a színész mesélt a W magazinnak.

- Amikor arra gondolsz, hogy vajon mikor találod meg életed szerelmét, ritkán fantáziálsz arról, lehet, hogy a nagy Ő az lesz, akit már ismersz. Általában azt hiszed, biztosan egy olyan ember lesz, akivel még sosem találkoztál - mesélte.

2009-ben mondták ki a boldogító igent, a tizedik házassági évfordulójuk alkalmából pedig ismét egybekeltek. Két közös lányt nevelnek együtt, Mabel 2012-ben, Evelyn 2014-ben született. Willis odáig van a családjáért, de Demi Moore-ral és három felnőtt lányával, Rumerrel, Tallulah-val és Scouttal is nagyon szoros és példaértékű a viszonya.

Emma igazi bombanő, nem csoda, hogy végül Willis is vonzódni kezdett hozzá. 16 éves kora óta modellkedik, olyan divatcégekkel működött közre, mint a Chanel, a Dior, a Valentino, a Ralph Lauren, de a Victoria's Secret angyala is volt egy időben.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Bruce Willis felesége, Emma.

Ezt is szeretjük