Demi Moore lánya fehérneműre vetkőzött: Rumer édesanyja fiatalkori énjét idézi

Rumer Willis új, fehérneműs fotóját nem győzték dicsérni.

Rumer Willis fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rumer Willis régen egyáltalán nem volt elégedett a külsejével, ehhez pedig hozzájárult az is, hogy túl sokat kritizálták az interneten. Szerencsére az évek múlásával sikeresen elfogadta magát, és napjainkban szívesen szólal fel közösségi oldalán a testpozitivitás mellett.

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya tényleg jól érzi magát a bőrében, dögösebbnél dögösebb fotókat oszt meg Instagram-oldalán.

Rumer Willis fehérneműben

Az augusztusban 32. születésnapját ünneplő Rumer Willis egy hófehér fehérneműben pózolt a kamerák előtt. A rajongók imádták a felvételeket: "Mégis hogyan lehet valaki ennyire tökéletes?", "istennő vagy", "mindig szép voltál, de most vagy a leggyönyörűbb", "Lenyűgöző vagy! A belső szépségedtől csak úgy ragyogsz, de külsőleg is fantasztikusan festesz!" - írták a dicsérő szavakat.

Többen megjegyezték róla, mennyire hasonlít édesanyjára, Demi Moore-ra, főleg azóta, mióta extrém hosszúra megnövesztette a haját.

Amikor 2015-ben részt vett a Dancing With The Stars című műsorban, amit végül meg is nyert, még inkább beleadott apait-anyait, hogy bomba formában legyen. Sokan ámultak akkor az alakján, ám abban az időszakban is többen szapulták őt, erről a Glamour magazinnak vallott.

- Miután elindult a műsor, legalább tíz embert le kellett tiltanom naponta a közösségi oldalamon, mert nem hagytak békén. Mindig emlékeztetnem kell magamat arra, ha mások negatív véleményére hallgatok, csak rosszul érzem magam tőlük. Ha szégyenérzetem lesz, egyből kettőt hátrébb lépek, és azon gondolkodom, hogyan tudnék jobb kedvre derülni, és leállni arról, hogy ne ostorozzam magam. Ez nagyon bonyolult, de abban a pillanatban, amint abbahagyod azt, hogy kövérnek vagy csúnyának hívod saját magad, és helyette észreveszed a jó tulajdonságaid, egyből megindul a változás - fogalmazta akkor.

A testpozitivitás mellett azért szólal fel a mai napig rendszeresen, mert úgy véli, sokan nemcsak önmagukkal, hanem más nőkkel is kegyetlenül viselkednek, az állandó szekálás helyett inkább támogatniuk és lelkesíteniük kéne az embereknek a társaikat.

Ireland Baldwin irtó dögös nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bomba teste van Alec Baldwin és Kim Basinger lányának, Irelandnek.

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya falatnyi bikinit húzott: Ireland irtó dögös nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük