Imádjuk Bruce Willis családi fotóját: gyönyörű feleségével és kisebbik lányaival állt kamera elé
Bruce Willis és felesége így üzent azoknak, akik idén nem tudtak együtt ünnepelni.

bruce-willis
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 26-a Amerika-szerte a nyugalomról, a békéről és legfőképpen a családról szólt, hiszen a hálaadás épp tegnapra esett. A világjárvány miatt ez az ünnep sem a megszokott mederben telt, ugyanis nem mindenki tudta együtt eltölteni a hagyományos vacsorát.

Ez alól a sztárok sem képeztek kivételt, köztük is akadtak, akik kénytelenek voltak a megszokottnál kisebb körben ünnepelni az ősz utolsó csütörtökét.

Bruce Willis meghitt hálaadásnapi fotója

Bruce Willis sem lehetett első házasságából született lányaival, Rumerrel, Scouttal és Tallulah-val. Ám ahelyett, hogy szomorkodott volna, ő és jelenlegi felesége egy imádni való képpel üzentek a hasonló cipőben járóknak.

„Ha nem lehetsz a szeretteiddel, szeresd azokat, akikkel épp együtt vagy. Mindenkinek boldog és biztonságos hálaadást kívánunk” – olvasható a poszt alatt.

A felvételen a 65 éves színész látható, amint épp csókot lehel 42 éves kedvese, Emma Heming Willis ajkára. Miközben csemetéik, a nyolcéves Mabel és a hatéves Evelyn vidáman grimaszolnak a kamerába.

A képtől persze megdobbant az Instagram-követők szíve, elárasztották szívecskékkel a kommentszekciót, sőt voltak, akik kerek perec kijelentették, hogy ez a legszebb hálaadásnapi kép, amit valaha láttak.

A filmsztár szépséges neje, akivel 2009-ben keltek egybe, nem először engedett bepillantást meghitt pillanataikba. Októberben többször is posztolt arról, hogy járják négyesben a természetet: hol az egyik erdei túrájuk közepette fotózkodott, máskor pedig a folyópartról posztolt.

Bruce Willis gyönyörű felesége

Bruce Willis 13 év házasság után vált el Demi Moore-tól még 2000-ben. Sok nővel hírbe hozták, de a nagy Ő betoppanására hét évet kellett várnia, a nála 23 évvel fiatalabb Emma Heminggel 2007-ben szerettek egymásba, azóta pedig elválaszthatatlanok.

Ezt is szeretjük