Friss fotón az 53 éves Brooke Shields - A kék lagúna sztárja ma is bombázó
Brooke Shields a szépségéből semmit sem veszített.

brooke-shields-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields a '80-as évek első számú tinisztárja volt, szépségével mindenkit rabul ejtett, a világ legelbűvölőbb tinédzsereként emlegették. Gyerekmodellként kezdte a karrierjét, mindössze 11 hónapos volt, amikor szerepelt egy samponreklámban. A '70-es években a filmipar is felfedezte, népszerűsége az 1980-ban megjelent A kék lagúna című film után megnövekedett. 1981-ben már több mint 30 magazin címlapján szerepelhetett.

Brooke Shields fantasztikusan néz ki

Az 53 éves Brooke Shields ugyanolyan bájos, mint tinédzserkorában, az idő szinte semmit nem fogott rajta, ráadásul az alakja is kifogástalan. 2017-ben a The Guardiannek mondta el, hogy naponta edz, és astanga jógázik. Amellett, hogy kiváló géneket örökölt, sosem plasztikáztatta az arcát, ami Hollywoodban ritkaságnak számít, hiszen rengeteg sztár fekszik kés alá azért, hogy fiatalabbnak tűnjön, vagy átszabassa egy testrészét, amivel elégedetlen.

brooke shields 2019 jon kopaloff getty
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Instagram-oldalára rendszeresen írnak a rajongói, hogy mennyire gyönyörű még mindig. Az alábbi fürdőruhás fotója nagy sikert aratott rajongói körében.

"Neked van valami időgéped? Imádlak", "gyönyörű vagy", "remekül nézel ki, Brooke" - írták neki a kedves szavakat.

A sztáranyuka két gyönyörű lányt hozott a világra, Rowan Francis Henchy 15, Grier Hammond Henchy 13 esztendős. Férjével, Chrisszel 2001 óta házasok, előtte Andre Agassi volt a férje, de vele két év házasság után, 1999-ben elváltak.

Friss fotón A kék lagúna Richardja

Kíváncsi vagy, hogyan fest most A kék lagúnából Christopher Atkins? Ma már tutira nem ismernéd meg.

Ezt is szeretjük