Ő volt A kék lagúna jóképű főszereplője - Ennyit változott az 57 éves Christopher Atkins
Christopher Atkins A kék lagúnában debütált.

christopher-atkins-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyolcvanas évek egyik klasszikusának számított A kék lagúna című film, melynek főszerepeit Brooke Shields és Christopher Atkins játszották. A tinédzserek imádták az 1980-as alkotást, a kritikusoktól viszont kapott hideget és meleget is.

Christopher Atkins már 57 éves

A tinilányok nagy kedvence volt akkoriban a film Richardját alakító Christopher Atkins. A színész csupán 18 éves volt, amikor eljátszotta a szerepet, ráadásul ez volt a legelső mozi, melyben valaha is feltűnt. Korábban a Huffington Postnak így nyilatkozott a forgatási élményeiről:

- Nagyon puritán volt a forgatási helyszín. Amikor odaértünk, nem is volt iható víz a szigeten, ráadásul nem is volt nagyon egy ház, ahol élhettünk volna - emlékezett vissza a színész, aki két hétig egy hajón élt, hogy minél inkább azonosulni tudjon a karakterével.

christopher-atkins-régen-és-most

A rendező szerette volna, hogy Christopher Atkins és Brooke Shields vonzódjanak egymáshoz, hogy minél élethűbben el tudják játszani a szerelmeseket.

- A rendező egy Brooke Shields-ről készült képet ragasztott az ágyam fölé, szóval szép lassan elkezdtem vonzódni hozzá - nyilatkozta a színész, aki nagyon jó barátságba került a forgatások alatt a partnerével.

A rajongók is imádták őt akkoriban, bár előfordult, hogy apró fájdalmat is okoztak neki, ugyanis nem egy alkalommal húzták meg a haját az őrjöngő tinilányok. De volt olyan pólója is, amit szétszakítottak rajta. Nem A kék lagúna volt az 57 éves sztár egyetlen szerepe, a nyolcvanas években még a Dallas-ban is feltűnt, de a 2012-es Kék lagúna: Az ébredés című folytatásban is kiszúrhatták őt a rajongók. Jelenleg egy horrorfilmet forgat, melynek címe The Curse of the Gorgon, és várhatóan jövőre jelenik meg a mozikban.

Ezt is szeretjük