Ők a francia elnök mostohalányai: Tiphanie és Laurence így hasonlítanak a first ladyre

Brigitte Macron két lány és egy fiú édesanyja.

macron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emmanuel Macron még csak tinédzser volt, amikor beleszeretett a tanárnőjébe, Brigitte-be, akit később, 2007-ben feleségül vett. A nála 24 évvel idősebb nő megismerkedésük idején már családos asszony volt, André-Louis Auzière volt a férje.

Három gyermeket neveltek: Sébastien 1975-ben, Laurence 1977-ben, Tiphanie 1984-ben született. Érdekesség, hogy idősebbik lánya Macron osztálytársa volt a La Providence iskolában.

Ők Brigitte Macron lányai

Idősebbik lánya, Laurence nagyon hasonlít a first ladyre, nemcsak szőke haját, hanem a mosolyát is édesanyjától örökölte, ahogy az alábbi fotón is látható.

Ő itt Laurence Auzière-Jourdan, Brigitte Macron idősebbik lánya.
Ő itt Laurence Auzière-Jourdan, Brigitte Macron idősebbik lánya.
Fotó: Antoine Gyori - Corbis / Getty Images Hungary

Nemcsak szép, hanem intelligens is, orvosi egyetemre ment, végül kardiológus lett belőle. Nogent-sur-Marne és Vincennes városában is dolgozik. Bár a családjukban nagy botrányt okozott, amikor az édesanyja a '90-es években elhagyta az apjukat a diákjáért, ettől függetlenül támogatta az édesanyját. A 2007-es esküvőjüket sem hagyta ki, sőt 2017-ben támogatta mostohaapját a kampányában.

Guillaume Jourdan lett a férje, akivel három gyermeket nevelt, Emmát, Thomast és Alice-t. Sajnos a nő házassága tönkrement 2021 tavaszán, írta meg a francia Gala magazin. Már nem élnek együtt, azonban a válásukat hivatalosan még nem mondták ki. Arra is gondosan ügyelnek, hogy a gyermekeiknek ne okozzanak komoly lelki sérülést.

Békésen oldották meg a szakítást, megtartották a családi házat, a gyerekek ugyanabban az iskolában vannak, és minden hétvégét felváltva töltenek velük együtt - fogalmazta a Publicnak a család egyik rokona.

Az alábbi felvételen Brigitte kisebbik lánya, Tiphanie látható. Nővéréhez hasonlóan ő is hasonlít híres édesanyjára.

Tiphaine Auzière 1984-ben született.
Tiphaine Auzière 1984-ben született.
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

A lány csupán tízéves volt, amikor Emmanuel és Brigitte egymásba szerettek. Amikor kicsi volt, mostohaapját ufónak becézte, írta meg a The Daily Mail. Ez a név a mai napig családban maradt, és olykor Tiphanie viccből még mindig így nevezi a francia elnököt. Nagyon jó a kapcsolatuk, ő is támogatta Macront a 2017-es kampánya idején.

Nővéréhez hasonlóan neki is komoly céljai voltak a jövőjével kapcsolatban, már egészen fiatal korától érdekelte a jog világa, végül ügyvéd lett belőle. 2010-ben szeretett bele Antoine Choteau gasztroenterológusba, akivel két gyermeket vállalt, a gyerkőcök az Elise és Aurèle neveket kapták.

Ivanka Trump otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Ivanka Trump villája.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük