Ez a nő azt állítja, 4 évig volt a brit miniszterelnök szeretője: Boris Johnson felesége előtt is majdnem lebuktak

Boris Johnson állítólagos szeretője részleteket árult el a viszonyukról.

boris-johnson-szeretője-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boris Johnson kínos botrányba keveredett a hétvégén, ugyanis Jennifer Arcuri amerikai üzletasszony azt állította róla, hogy négy éven át volt a szeretője. Akkor a politikus még nem volt Nagy-Britannia miniszterelnöke, abban az időszakban London polgármestereként tevékenykedett.

A Daily Mirrornak exkluzív interjúban árulta el a viszonyukról a részleteket. A nő már 2019-ben is beszélt arról, hogy ő volt a politikus szeretője, ám újabb információkat árult el kettejükről.

Jennifer Arcuri azt állítja, Boris Johnson szeretője volt

2011 októberében találkoztak először a kockázati tőkések csúcstalálkozóján, amit a Landmark Hotelben rendeztek meg, akkoriban Arcuri a londoni Hult International Business School hallgatója volt, azonban a nő nagyon szeretett volna bejutni az eseményre, így egy kockázatitőke-klub elnökének adta ki magát, írta meg a The Guardian. A lány akkor felkérte Johnsont, hogy szólaljon fel az őáltala szervezett eseményen. Pár hónappal később újra összesodorta őket az élet a Back Boris esten, amit a polgármesteri újraválasztások alkalmával tartottak meg. Hivatalosan 2012 augusztusában váltak szeretőkké, a viszonyuk 2016-ig tartott. Akkoriban Johnson még házas volt, Marina Wheeler volt a felesége, akit még 1993-ban vett el.

jennifer-arcuri
Fotó: Instagram/Jennifer Arcuri

- Négy évig voltunk intim kapcsolatban. Teljes szívemből imádtam őt. De az az ember, akiről azt hittem, hogy ismerem, már nem létezik - vallotta be a lapnak.

Azt állította, 2012 augusztusában feküdtek le először a nő otthonában, közvetlenül a londoni paralimpia megnyitója előtt. A rendezvényen Johnson is részt vett a feleségével, pont a királyi család mellett foglalhattak helyet.

- Egyértelmű, hogy nem akart elmenni, kicsit kínos is volt, hiszen pár órával később már egy nyilvános eseményen kellett megjelennie. Egész este tartotta velem a kapcsolatot, közben láttam őt a tévében, bizarr élmény volt - emlékezett vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Általában hetente egy alkalommal találkoztak Arcuri otthonában, amikor Jonhson távol volt, például külföldön, gyakran kért a nőtől szexi vagy erotikus tartalmú képeket. Nem csak fizikálisan vonzódtak egymáshoz, sok közös tulajdonságuk is volt. Mind a ketten rajonganak Shakespeare munkásságáért. Amikor együtt voltak, Johnson rajongott a nő testéért és az eszéért, az első időszakban alig tudta levenni róla a kezét. Az is előfordult, hogy a nyílt utcán akarta megcsókolni, de Arcuri nem engedte meg neki, nehogy lebukjanak, erre a férfinak az volt a reakciója, hogy ez az ő városa, nem érdekli mások véleménye.

Egyszer majdnem lebuktak a politikus felesége előtt. Tíz percen múlt, hogy ne robbanjon ki a botrány. Pont a férfi családi házában voltak, a könyve pár utolsó fejezetét tárgyalták át, majd Macbethet olvastak, amit a nő a saját, különc előjátékuknak nevezett, ezután lefeküdtek egymással. A nőt zavarta, hogy nem a saját lakásán vannak, de hajtotta őt a szerelem és a vágy. Végül a nő elment, tíz perccel később tért haza a gyanútlan feleség.

- Ha még tíz percet ott maradtam volna, akkor Marinával is találkoztam volna. Ez azért nem egy kellemes érzés.

Ez az élmény vezetett végül oda, hogy később megszakította a politikussal a kapcsolatot.

- Visszagondolva, nagyon másképp tudtam volna kezelni dolgokat. Most más ember vagyok. Minden nőnek vannak tapasztalatai az életében, és nem mind a legjobb emlék, de ezek egytől egyig nyomot adnak arról, hogy ki vagy, hogyan tanulsz, és hogyan fejlődsz az életben - tette hozzá.

Még abban az évben beleszeretett a mostani férjébe, a férfinak elmondott mindent a viszonyról, nem akarta eltitkolni előle ezt a tényt.

Justin Trudeau és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Justin Trudeau szívét.

Ezt is szeretjük