Donald Trump lánya mesés luxusban él: Ivanka házát pazar módon rendezték be

Ivanka Trump és férje, Jared Kushner Miamiban élnek.

ivanka-trump-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump idősebbik lánya, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner több ingatlannal is rendelkeznek az Egyesült Államokban, New Yorkban van egy apartmanjuk a Park Avenue-n, New Jersey-ben egy házuk van, ami a Trump National Golf Club birtokán található. A házaspár Miamiban is vett egy fényűző birtokot 32 millió dollárért, azaz 9,6 milliárd forintért.

Ivanka Trump háza

A fél hektáros birtokon egy 790 négyzetméteres luxusvilla található, amit nagyon tágasra alakított ki a ház tervezője. A kétemeletes otthonban hat háló és nyolc és fél fürdőszoba van, így bőven jut hely a családnak, hiszen a házaspár három gyermeket nevel együtt. A kertje romantikus filmekbe illő, de a medencék sem hiányozhatnak természetesen. Még külön edzőtermet is kialakítottak benne.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Ivanka Trump otthona.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük