A Bridgerton család Anthonyja a való életben ezt a férfit szereti: Jonathan Bailey óvja a magánéletüket
Mutatjuk, kicsoda A Bridgerton család Anthonyja, Jonathan Bailey párja.

bridgerton-család-anthony-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család második évadának központjában Anthony Bridgerton szerelmi élete van, akinek Jonathan Bailey a megtestesítője. Bár a Netflix sorozatában a karaktere egy szerelmi háromszögbe bonyolódik, a való életben másképp alakult az élete.

Bár hivatalosan sosem nyilatkozta le, ki is a szerelme, még 2019-ben az Olivier-gálán James Ellisszel jelent meg, akit a kamerák előtt még szájon is csókolt, amikor kihirdették, hogy ő lett a legjobb férfi mellékszereplő egy musicalben. A videót ide kattintva nézheted meg.

Ő A Bridgerton család Anthonyjának, Jonathan Bailey-nek a párja

Jonathan Bailey nem azon színészek közé tartozik, aki szívesen nyilatkozik a szerelmi életéről, azonban több külföldi sajtó közölte, hogy évek óta James Ellis a párja. A férfival 2019-ben jelentek meg nyilvánosan, íme egy közös kép róluk.

2019-ben így pózoltak együtt.
2019-ben így pózoltak együtt.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

2021 nyarán egy londoni étteremben, a Beach Blanket Babylonban fotózták le őket, miközben együtt iszogattak. A sármos színész egy bő ingben, rövidnadrágban és egy baseballsapkában feszített, mint bármilyen átlagos ember.

Ez a paparazzofelvétel 2021 nyarán készült róluk.
Ez a paparazzofelvétel 2021 nyarán készült róluk.
Fotó: Profimedia

Az áprilisban 34. születésnapját ünneplő sztár 2018-ban vállalta fel másságát, előtte hosszú évekig küzdött azzal, hogy be merje ezt vallani. Sőt, volt olyan időszaka, amikor úgy gondolta, ha valóban boldog szeretne lenni, akkor mindenképp heteró párkapcsolatban kell élnie. Attól is tartott, hogy meleg színészként kevesebb szerepet kapna.

- Eljutottam arra a pontra, amikor azt gondoltam, hogy b***za meg! Inkább szívesebben fogom meg a pasim kezét nyilvánosan, vagy éppenséggel Tinderezek a saját arcképemmel ahelyett, hogy azon aggódom, megkapom-e a szerepet - vallotta be a GQ magazinnak.

A magánéletéről nem akart bővebben beszélni, azt akarja, hogy a munkásságát tartsák érdekesnek az emberek, ne a privát dolgait. A közösségi oldalára sem tölt fel olyan felvételeket, amelyeken a párjával együtt látható.

Nicola Coughlan, A Bridgerton család sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, Nicola Coughlan hogyan fest a való életben.

Ezt is szeretjük