A Bridgerton család szívtiprója és szőke barátnője: Regé-Jean Page csak ritkán mutatkozik Emilyvel
Regé-Jean Page és párja, Emily Brown csak ritkán mutatkoznak együtt.

bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család második évada március 25-én jelenik meg, amelyben sajnos már nem szerepel majd Regé-Jean Page, aki Simon Bassetet, Hastings hercegét alakította az első évadban. A színész a Netflix-sorozatnak köszönhetően egy csapásra sztár lett még 2020 végén.

Sok női rajongója lett, akik epekednek érte a mai napig, ám nekik csalódást kell okoznunk, ugyanis a színész komoly párkapcsolatban él.

Regé-Jean Page párja

A 34 éves színész és párja, Emily Brown utoljára a BAFTA-gála előtt megrendezett vacsorapartin mutatkoztak együtt március 9-én. A szőke lány egy aranyszínű estélyiben ment az eseményre.

GettyImages-1383941081
Fotó: GC Images / Getty Images Hungary

Amikor Regé-Jean Page a figyelem középpontjába került, az újságírók mindent megtettek azért, hogy kiderítsék, ki hódította meg a szívét, 2021 februárjában a Daily Mail több lesifotót közölt róluk, ahogy éppen ölelkeztek. Akkor a cikkben közölték, hogy komoly kapcsolatban élnek, és még 2020 februárjában Londonban vettek egy közös lakást. A város északi részén, egy 800 ezer fontos házban élnek.

Emily Brownnak nincs közösségi oldala, így a rajongók nem tudják bekövetni egyik platformon sem. Szabadúszó szövegíróként tevékenykedik, olyan cégek bérelték fel karrierje során, mint a Nike, az Uber vagy a Converse. A Football Beyond Borders jótékonysági szervezet egyik dolgozója, az alapítvány azokat a hátrányos helyzetű fiatalokat segíti, akik rajonganak a labdarúgásért, de elzárkóznak az iskolától. 2009 és 2012 között a Manchasteri Egyetem hallgatója volt.

profimedia-0668528887
Fotó: Profimedia

Úgy tűnik, Regé-Jean Page nem az a típus, aki szívesen nyilatkozik a magánéletéről, így nincsenek arról információk, mikor és hogyan ismerte meg Emilyt. Valószínűleg szeretné szerelmét megvédeni a kíváncsiskodó szemek elől, ami teljesen érhető, hiszen sok kapcsolatra rányomhatja a bélyegét, ha a két fél megállás nélkül a figyelem középpontjában tartózkodik.

Bár a színész A Bridgerton család új részeiben már nem szerepel, ez nem azt jelenti, hogy többé nem hallhatunk felőle, 2022-ben jelenik meg a The Gray Man című alkotás a Netflixen, mellette olyan sztárok bukkannak fel a thrillerben, mint Ryan Gosling, Chris Evans vagy Ana de Armas. 2023-ban jelenik meg a Dungeons & Dragons című mozifilm, amelyben Hugh Grant és Chris Pine oldalán láthatjuk.

Benedict Cumberbatch felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Ezt is szeretjük