Robert Pattinson és gyönyörű kedvese: 3 éve imádja a szőke színésznőt

Robert Pattinson és Suki Waterhouse színésznő nagyon óvják kapcsolatukat a nyilvánosságtól.

robert
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Robert Pattinson 2008-ban az Alkonyattal berobbant a köztudatba, új hollywoodi tinibálvány született. Bár már a 2004-es Harry Potter és a tűz serlege Cedricjeként is sokan rajongtak érte, az igazi sikert a hősszerelmes vámpír szerepe hozta meg a számára.

Az arca ott volt minden óriásplakáton, a ruhamárkák kapkodtak érte, valamint filmbéli és tényleges párjával, Kristen Stewarttal az álomgyár elsőszámú szerelmespárja voltak. Ám az Alkonyat-filmek befejező része után új fejezetet nyitott a karrierjében és a magánéletében egyaránt. 

Robert Pattinson barátnője

Szakított a színésznővel, és a munka terén is új vizekre evezett. Inkább kis költségvetésű, független produkciókhoz adta a nevét, hogy kitörjön a szépfiúskatulyából. Miután úgy érezte, a közönség már nem csak Edward Cullenként gondol rá, visszatért a kasszasikerekhez: 2020-ban a Tenet című akciófilmben láthattuk, 2022-ben pedig Batmanként tér vissza a mozivászonra. 

suki robert
Fotó: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images Hungary

Mindeközben a szerelem is újra rátalált, három éve alkot egy párt az angol származású modell-színésznő Suki Waterhouse-zal. Kapcsolatukat nagyon óvják a nyilvánosságtól, a sajtóban nem teregetik ki a magánéletüket, a rajongók csak a lesifotósok képei alapján értesülhettek arról is, hogy egy párt alkotnak. 2018 júliusában buktak le, amikor London utcáin csókot váltva kapták őket lencsevégre.

Az Entertainment Tonight értesülései szerint a páros eleinte nem fűzött nagy reményeket ahhoz, hogy a bimbózó románcukból akár több is lehet. Amikor randizni kezdtek, nem vágytak semmi komolyra, hiszen mindketten frissen léptek ki előző párkapcsolatukból. Míg Pattinson nem sokkal azelőtt bontotta fel a jegyességét FKA Twigs énekesnővel, a szőke szépség akkor heverte ki a szakítását a filmes Diego Lunával.

robert
Fotó: Getty Images Hungary

Előzetes elvárásaiknak ellentmondva hatalmas szerelem bontakozott ki közöttük, ami a mai napig lángol. Ám annak, hogy valaha is egymás mellett jelenjenek meg a vörös szőnyegen, kicsi az esélye. Pattinson ugyanis kijelentette, teljesen külön szeretné választani a munkáját és a magánéletét.

- Ha hagyod, hogy az emberek belessenek a hétköznapjaidba, azzal elértéktelenedik a szerelem. Az idegeneket sem szólítjuk le az utcán, hogy megkérdezzük, van-e barátnőjük, ez szerintem udvariatlanság. Fel kell húzni bizonyos falakat, hogy megmaradjon az intimitás - ecsetelte az Elle interjújában.

Hollywood sztárpárjai, akik forgatáson jöttek össze

Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akiket a közös munka hozott össze, Eva Mendes és Ryan Gosnling és a Trónok harca Havas Jonja és kedvese kapcsolata is így indult.

Ezt is szeretjük