Bradley Cooper ezért élte meg rémálomként a csókjelenetet Sarah Jessica Parkerrel: maga vallotta be

Bradley Cooper így vélekedett kolléganője csókjáról, Sarah Jessica Parker valójában így csókol.

Bradley Cooper és Sarah Jessica Parker csókja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper a 2009-ben debütált Másnaposok című filmmel lopta be magát a rajongók szívébe, sármos karaktere és humora sokakat levett a lábukról. A színész az áttörést jelentő szerepe előtt már évek óta színészkedett, sőt, feltűnt a Szex és New Yorkban is, ahol Carrie randi partnerét, Jack karakterét formálta meg. 

Kolléganőjével, Sarah Jessica Parkerrel egy nem mindennapi csókjelenetben lehetett része, amelyet a Showbiz Cheat Sheet oldala szúrt ki. A sármos sztár már Jennifer Lawrence színésznővel is leforgatott egy intim jelenetet, amely során nem nyerte el kolléganője tetszését.

Bradley Cooper és Sarah Jessica Parker csókja

Bár a szériában töltött ideje rövid volt, a forgatás eseménydúsra és igen emlékezetesre sikeredett, amelyen a rendező is jól szórakozott.

bradley-cooper
Fotó: Getty Images Hungary/Vivien Killilea

- Ugyanazt éreztem, mint amikor először felléptem a színpadra. Akkor azt mondtam: „Otthon érzem magam itt.” Hajnali fél kettő volt, elzárták a 14. utcát Manhattanben, és körülbelül százan kiabáltak Sarah Jessica Parkerért. Emlékszem, annyit tudtam csak mondani: „Ez az a képzeletbeli világ, amit szeretek a mozikban nézni.” Imádtam az egészet.

Bradley Coopernek mégsem volt könnyű dolga, be kellett tartania pár játékszabályt, amelyet kolléganője talált ki az intim jelenet forgatásakor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Közvetlenül a jelenet felvétele előtt egy fickó odajött, és azt mondta: „SJP-nél nincs nyelvezés." Én ezután azt kérdeztem: „Ki az az SJP?” - utalva rá, hogy nem ismerte a színésznő becenevét.

Nagy kihívás volt, hogy pontosan úgy viselkedjen a jelenet alatt, ahogyan Sarah Jessica Parker elvárta, nyelves csókról pedig szó sem lehetett.

sarah-jessica-parker
Fotó: Getty Images Hungary/James Devaney

-Szóval megcsókolt, majd beült a kocsiba, én pedig végig csak arra gondoltam, hogy a nyelvemet a számban tartsam, amennyire csak lehetséges. Rémálom volt. De Sarah nem, ő nagyszerű volt.

Olvass George Clooney és Julia Roberts csókjáról is!

Julia Roberts és George Clooney vicces pillanatokat éltek át a forgatáson, ezért esett nehezükre a csókjelenet felvétele.

Julia Roberts és George Clooney 80-szor vették fel a csókjelenetet: emiatt bénáztak ennyit

Julia Roberts és George Clooney vicces pillanatokat éltek át a forgatáson, ezért esett nehezükre a csókjelenet felvétele.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük