Bradley Cooper lánya ilyen szép a friss fotón: Lea kék szemű, szőke hajú tünemény
Bradley Cooper és Irina Shayk együtt sétáltak New York utcáin lányukkal. A halloweeni jelmezt viselő Lea elképesztően cuki volt.

bradley-cooper-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka pillanatot örökítettek meg a lesifotósok: Bradley Cooper lányával és volt párjával sétált New York utcáin. Szembetűnő, mennyire fesztelen és harmonikus a viszony a színész és Irina Shayk között, de a képeken mégsem ez a legfeltűnőbb: a páros gyermeke, Lea vitte el a fókuszt.

A már ötesztendős csemete, ahogy nő, egyre szebb: örökölte édesanyja finom vonásait, apukájától pedig a vakítóan kék szemet és szőke hajkoronát.

Bradley Cooper a lányával

Még jobban kiakadt a cukiságmérő attól, hogy a kislány halloweeni jelmezt viselt a felvételeken. Idén aranyos ördöglánynak öltözött: a csillogós, piros ruhában, szarvakkal a fején és színben passzoló csizmában elragadó látványt nyújtott.

Lea 2017-ben látta meg a napvilágot, és bár szülei két évvel később szakítottak, a legnagyobb egyetértésben nevelik közösen. Mindketten New Yorkban élnek, ezért korábban is előfordult már, hogy hármasban fotózták őket.

Bár időről időre felmerül a pletyka, hogy Cooper és Shayk újra együtt van, eddig ez a híresztelés mindig kacsának bizonyult. Híresen jó kapcsolatban maradtak a válás után, nyáron együtt is nyaraltak a Bahamákon.

Jennifer Lopez lánya

Jennifer Lopez és Ben Affleck a hétvégén bevásárló körútra adta a fejét. A házaspár nem édes kettesben ment felfedezni, mi van a luxusmárkák boltjainak polcain, az énekesnő 14 éves lánya is velük tartott. A képeken jól látszik, Emme rengeteget nőtt, mióta utoljára láttuk: néhány centivel alacsonyabb csak az édesanyjánál, aki 164 centiméter magas.

Ezt is szeretjük