Victoria és David Beckham lánya egyre csajosabb: friss fotókon a 11 éves Harper

Victoria és David Beckham lánya, Harper is ott volt édesanyja divatbemutatóján.

Victoria és David Beckham lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham számára különleges volt ez a hétvége, ugyanis életében először vehetett részt divattervezőként a párizsi divathéten. Családtagjai is jelen voltak, hogy támogassák a Spice Girls egykori tagját.

Victoria és David Beckham lánya

A sztárpár egy szem lánya, Harper Seven Beckham a bemutatón egy fekete, földig érő ruhát viselt, több rajongó is kiakadt az öltözékén, ugyanis az estélyit túl kihívónak találták a dekoltázsrész miatt, és nem értették, a szülei hogyan engedhették meg neki ezt a viseletet. Vélhetően a kiskamasz nyitottabb lett a divat világa iránt, így szívesen bújik csinos és nőies ruhákba. Ez teljesen természetes jelenség, ettől függetlenül az már a szülő felelőssége, hogy felállítson bizonyos határokat, úgy tűnik, Beckhamék számára még teljesen elfogadható volt ez a ruha, nem is reagáltak a kritikus megjegyzésekre az Instagramon. Harper július 10-én ünnepelte 11. születésnapját.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük