Brad Pitt 26 évvel fiatalabb párjával kézen fogva érkezett a Forma-1 futamára: fotókon a szerelmesek

Brad Pitt a párját is elvitte a Forma-1 vasárnapi futamára.

Brad Pitt párja a Forma-1-es futamon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pitt is részt vett a Brit Nagydíjon Silverstone-ban vasárnap, az Oscar-díjas filmsztár nem egyedül érkezett a Forma-1 futamára.

Brad Pitt párja a Forma-1-es futamon

Szerelmével, Ines De Ramonnal kézen fogva kapták le a fotósok Silverstone-ban. A színésznél 26 évvel fiatalabb ékszertervező csak úgy ragyogott a sporteseményen.

Érdekesség, hogy Pittnek 2025-ben érkezik az F-1 című filmje, amelyben egy olyan pilótát játszik, aki szeretné visszaszerezni régi dicsőségét. 

A szerelmesekről június végén az In Touch Weekly közölt egy cikket, amelyből kiderült, hogy ráfeküdtek a babaprojektre. Pitt nagyon szeretne kedvesével családot alapítani, és nem ódzkodik attól sem, hogy örökbe fogadjanak vagy egy béranya szülje meg a leendő gyermeküket.

- Brad és Ines próbálkoznak, de egyelőre még nem jártak sikerrel. Nem adják fel - fogalmazta egy bennfentes, hozzátéve, hogy Pitt világossá tette a barátaiknak, hogy nem állnának meg egy gyereknél.

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt párját, Ines De Ramont.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Daniel Craig felesége krémszínű estélyiben földre szállt angyal volt: fotókon Rachel Weisz legszebb ruhái

Csokorba szedtük Rachel Weisz legszebb ruháit.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük