Brad Pitt és színésznő menyasszonya Budapesten szakítottak: Jill Schoelen filmje rendezőjéért hagyta el a színészt
Brad Pitt már 1989-ben is járt hazánkban, ám akkor csúnyán összetörték a szívét.

brad-pitt-és-jill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy Brad Pitt egyre ismertebbé vált a '90-es években, annál több írás jelent meg a magánéletéről, ami nem csoda, hiszen ő volt akkoriban az egyik legsármosabb feltörekvő sztár. Igéző, kék szemeinek, szőke fürtjeinek és megnyerő mosolyának sok gyönyörű nő nem tudott nemet mondani, Jennifer Anistonnal és Angelina Jolie-val még házasságban is élt, Gwyneth Paltrow pedig a menyasszonya volt.

Nemcsak Paltrow volt a jegyese, hanem Jill Schoelen színésznő is, aki a '80-as és '90-es években olyan alkotásokban szerepelt, mint Az operaház fantomja, a Kivégzős, a Mindent bele, srácok! vagy A mostohaapa. A lány végül egy rendezőért dobta a jóképű sztárt. A csúfos szakítást az E! True Hollywood Story is feldolgozta a legújabb, Pittről szóló epizódjában.

Brad Pitt és Jill Schoelen kapcsolata Budapesten ért véget

Brad Pitt és Jill Schoelen a '80-as években szerettek egymásba a Kivégzős című filmjük forgatásán, annyira biztosak voltak az érzelmeikben, hogy még a lánykérés is megtörtént, ám mindössze csak három hónapig voltak jegyesek. 

Brad Pitt és Jill Schoelen jegyben jártak.
Brad Pitt és Jill Schoelen jegyben jártak.
Fotó: Barry King / Getty Images Hungary

1988-ban Az operaház fantomja című mozit hazánkban, pontosabban Budapesten forgatták, az alkotásban Schoelen alakította a női főszerepet, Christine Day karakterét. Dwight H. Little volt a film rendezője, a közös munka során annyira közel kerültek egymáshoz, hogy Schoelen úgy érezte, muszáj véget vetnie a Pitt-tel való jegyességének.

- Pitt az utolsó dollárjait arra költötte, hogy meglátogassa a színésznőt a magyarországi filmforgatáson, amikor megérkezett, Schoelen elmondta neki, hogy beleszeretett a film rendezőjébe, és felbontotta a jegyességüket. Brad teljesen összetört - hangzott el a dokumentumfilmben.

Brad Pitt szerelmi életét mindig is nagy érdeklődés övezte.
Brad Pitt szerelmi életét mindig is nagy érdeklődés övezte.
Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

A színész a szakításukról 2011-ben a The Sunnak is nyilatkozott, emlékezett meg erről az esetről a CTV News.

- Sírva hívott fel engem telefonon, magányos volt, és elég nagy dráma zajlott akkor le. 800 dollár volt az összes vagyonom, én ebből 600-at a repülőjegyre költöttem el, hogy Los Angelesből Magyarországra utazhassak hozzá. Miután megérkeztem, azonnal odamentem a forgatásra hozzá, majd elmentünk vacsorázni, akkor jelentette be, hogy a rendezőbe szerelmes. Annyira lesokkolódtam, hogy csak az volt a reakcióm: "muszáj innen lelépnem" - fogalmazta tíz évvel ezelőtt.

Pitt szerint ez a nagy csalódása később jót tett a jellemének, miután Schoelennel vége lett, egy évvel később már E. G. Daley színésznő volt a kedvese. A '90-es években több kolléganőjével összehozta a sors, végül 1998-ban Jennifer Aniston párja lett, össze is házasodtak, azonban 2005-ben bejelentették válásukat, mivel beleszeretett a Mr. és Mrs. Smith forgatásán Angelina Jolie-ba.

Vele 2016-ig voltak együtt, ebből két évet házaspárként töltöttek el, de végül ez a szerelem is véget ért. Mióta Pitt újra egyedülálló, azóta rendszeresen összeboronálja a sajtó egy-egy kolléganőjével, de ezeknek a zöme csak pletykának bizonyult. 2020-ban derült ki, hogy egy párt alkot Nicole Poturalskival, aki Németországban modellkedik, ráadásul a nő nyitott házasságban él, és egy kisfiút nevel a férjével, de végül szakítottak.

Brad Pitt így átváltoztatta külsejét kedvesei miatt

Általában a szerelmespárok egy idő után nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is idomulni kezdenek egymáshoz. Nos, ez Brad Pittre különösen igaz, erről képes cikkünket megnézve te is megbizonyosodhatsz.

Ezt is szeretjük