Brad Pitt és Gwyneth Paltrow a 90-es évek álompárja voltak: ezért bontották fel a jegyességüket

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow szerelme és jegyessége valójában ezért ért véget.

brad-pitt-gwyneth-paltrow
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow 1994-től egészen 1997-ig alkottak egy párt. A Hetedik című, 1995-ben debütáló film forgatásán ismerkedtek meg egymással még 1994-ben, és már ekkor érezhető volt a kettejük között lévő vonzalom. 

Szerelmük ideje alatt folyamatosan a médiafigyelem középpontjában voltak, szakításuk valódi okáról a színésznő mesélt.

 Brad Pitt és Gwyneth Paltrow szakításának oka

Gwyneth Paltrow a Vanity Fairnek árulta el, hogy már a forgatás első pillanataiban érezte, hogy több volt köztük puszta munkakapcsolatnál.

Gwyneth-paltrow-brad-pitt2
Fotó: Getty Images Hungary/Kevin Mazur

- Egyértelműen szerelmes lettem belé. Olyan édes volt és lenyűgöző, azaz olyan Brad Pitt-es volt már akkor is.

Hosszú randevúzgatásaikat követően 1996-ban jegyezték el egymást. Azonban hat hónappal a nagy bejelentés után az álompáros sokkolta a rajongókat szakításukkal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A színészekhez közel álló források cáfolták a hűtlenségről szóló pletykákat, és megerősítették, hogy a szerelmük mindennapi problémák miatt futott zátonyra.

Az ötvenéves színésznő szerint még mindketten túl éretlenek voltak egy komoly jegyességhez.

- Olyan gyerekes voltam még akkoriban. 22 éves voltam csupán, amikor találkoztunk. Negyvenéves koromig tartott, mire igazán ráébredtem arra, ki is vagyok én. Úgy gondolom, hogy 22 évesen nem hozhattam meg ezt a nagy döntést, nem voltam készen még rá, ő pedig túl jó volt hozzám. Nem tudtam, mit csinálok. Ő sem volt akkor az életének azon szakaszában, hogy a barátnője legyek.

Gwyneth-paltrow-brad-pitt
Fotó: Getty Images Hungary/Steve Granitz

Szakításuk ellenére még ma is nagyon jó barátok maradtak, előszeretettel keresik fel egymást, és tartják a kapcsolatot.

Ami a magánéletüket illeti, Paltrow 2003-tól 2016-ig a Coldplay énekesének, Chris Martinnak volt a felesége. Válásuk után két évvel, 2018-ban mondta ki a boldogító igent Brad Falchuknak, akivel azóta is nagy szerelemben élnek. Brad Pitt 2000-től egészen 2005-ig Jennifer Aniston férje volt. Utána egyből Anglina Jolie párja lett, akit 2014-ben feleségül vett, de 2016-ban tönkrement a házasságuk.

Brad Pitt és Sinitta

Brad Pitt 1987-ben, 24 évesen tűnt fel a Dallas című sorozat 11. évadában, egészen pontosan négy epizód erejéig. Sokan nem is tudják róla, hogy szerepelt a szériában, ami nem csoda, hiszen nem sok képernyőidőt kapott, az átütő siker pedig csak a '90-es években jött el számára. A dallasos időszakában szeretett bele a különleges szépségű brit énekesnőbe, Sinittába. Kapcsolatuk 1987 és 1988 között tartott, végül a nő hagyta el az akkor még piszkosul fiatal színészt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük