Ilyen volt Tom Cruise az ágyban Cher szerint: tudtad, hogy a 80-as években kavartak egymással?

Cher és Tom Cruise románca igazán szenvedélyes volt a ’80-as években.

tom-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cher, az ikonikus énekesnő már túl volt két házasságon és két váláson is, amikor 1985-ben találkozott Tom Cruise-zal.

Habár 16 év korkülönbség volt köztük, a vonzalom már az első találkozásukkor teljesen egyértelműnek tűnt számukra. Sean Penn és Madonna malibui esküvőjén pillantották meg egymást. 

Tom Cruise és Cher szerelme

A Mirror szúrta ki, hogy az énekesnő szenvedélyes szerelmi viszonyukról beszélt, amely a Fehér Házban való találkozásuk után vette igazán kezdetét.

cher-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Darlene Hammond

- Egy csomó diszlexiás embert meghívtak a Fehér Házba, és Tom és én is diszlexiások vagyunk. Akkor még nem jártunk, de már határozottan érezhető volt a köztünk lévő kapcsolat.

Cher elárulta, hogy még mindig barátok, de bevallotta, hogy kissé összezavarodott a színész viselkedése és a szcientológiával való kapcsolódása miatt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Igen, barátok vagyunk. Bár nem értem ezt az egész szcientológia dolgot és azt sem, hogy miért csinálja. Egészen egyszerűen nem értem őt.

A 76 éves sztár Tomot igazi álompasinak tartja, mivel minden idők öt legjobb szeretője közé sorolta, ebből kiindulva teljesen elégedett volt a teljesítményével. 2013-ban igen forrón nyilatkozott egykori szerelmükről.

tom-cruise-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Jason Merritt

- Ó, akkor még nem volt szcientológus. Elég nagy forróság volt azokban az időkben, és nehéz percek. Ő egy nagyszerű srác. Az a személy, akit megismertem, egy igazán szerethető és fantasztikus ember.

Tom Cruise 1987-ben feleségül vette Mimi Rogers színésznőt, de három évvel később elváltak. A Mint a villám forgatásán ismerkedett meg második feleségével, Nicole Kidmannel. 1990-ben feleségül vette a színésznőt, két gyermeket fogadtak örökbe, de 2001-ben elváltak. Ezt követően kezdett el randevúzni a Vanília égbolt című filmben szereplő Penélope Cruzzal.

2006-ban feleségül vette Katie Holmes színésznőt, azonban 2012-ben elváltak útjaik. Ami Chert illeti, 1964-től és 1975-ig Sonny Bono énekes felesége volt, majd 1975 és 1978 között egy másik zenész, Gregg Allman házastársa lett.

Brad Pitt és Sinitta

Brad Pitt 1987-ben, 24 évesen tűnt fel a Dallas című sorozat 11. évadában, egészen pontosan négy epizód erejéig. Sokan nem is tudják róla, hogy szerepelt a szériában, ami nem csoda, hiszen nem sok képernyőidőt kapott, az átütő siker pedig csak a '90-es években jött el számára. A dallasos időszakában szeretett bele a különleges szépségű brit énekesnőbe, Sinittába. Kapcsolatuk 1987 és 1988 között tartott, végül a nő hagyta el az akkor még piszkosul fiatal színészt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük