Boris Becker barátnője bikiniben: Lilian párductestű amazon

Boris Becker 2020 júniusa óta alkot egy párt a politikai kockázatelemzőként dolgozó Liliannel.

boris-becker-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boris Becker igazi legendának számít a teniszvilágban. A maga 17 évével ő volt minden idők legfiatalabb játékosa, aki valaha győzedelmeskedett Wimbledonban, emellett hatszoros Grand Slam-győztes, valamint párosban olimpiai bajnok.

A német származású egykori olimpikon nem csak kimagasló sportteljesítményével került a lapok címoldalára, magánéletének alakulásával a mai napig előszeretettel foglalkozik a világsajtó. 

Boris Becker barátnője bikiniben

A szemfüles lesifotósok kedden is kattogtathatták a gépeiket, amikor kiszúrták gyönyörű kedvese oldalán egy ibizai strandon. A párost egy hajókirándulás során kapták lencsevégre, a képek alapján pedig egyértelmű, hogy lángol köztük a szerelem, szinte le sem tudták venni egymásról a kezüket strandolás közben. Nem csodálkozunk azon, hogy Becker ennyire odavan Lilianért, az egzotikus szépség igazi párductestű amazon bikiniben. A további képekért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra.

A teniszcsillag 2020 júniusában szeretett bele politikai kockázatelemzőként dolgozó kedvesébe, akivel azóta is boldogok együtt. Lilian egyébként nagyon művelt nő, három diplomával rendelkezik, és öt nyelven beszél. 

Boris Beckernek eddig nem volt szerencséje a szívügyeket illetően, mindkét házassága válással végződött. Két nagyobbik gyermeke édesanyjával, Barbarával 1993-tól 2001-ig voltak együtt, második feleségével - aki egy fiút szült neki - kilenc év után váltak el 2018-ban.

Boris Becker és volt felesége, Lily 2011-ben.
Boris Becker és volt felesége, Lily 2011-ben.
Fotó: Nick Harvey / Getty Images Hungary

A holland modell egy friss interjúban tárta fel szakításuk részleteit, Lily szerint hiába próbálkoztak, a házasságuk menthetetlen volt.

- Sajnos be kellett látnunk, hogy jobb nekünk külön. Nincs bennem egy csepp megbánás sem, hiszen Boris olyan sok csodás emléket adott nekem, és persze egy nagyszerű kisfiút is. Ezért nagyon hálás vagyok. Továbbléptem, és készen állok arra, hogy én is megtaláljam a szerelmet, elvégre mindenki megérdemli a tündérmesébe illő befejezést, nem? - magyarázta a Hello! magazinnak 2021 júniusában.

Lionel Messi felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis fotóit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük