Boris Becker 22 éves lánya falatnyi bikiniben pózolt Ibizán: Annából dögös nő lett
Boris Becker lánya bikinis fotói nagy sikert aratnak az Instán.

boris-becker-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Becker botrányos viszonyából fogant lánya, Anna Ermakova ma már modellként keresi a kenyerét.

Az egzotikus szépség sok kortársához hasonlóan nagyon aktív az Instagramon, ahol rendszeresen posztol. A héten több bikinis képpel lepte meg követőit, ugyanis Ibizára utazott nyaralni.

Boris Becker lánya bikiniben

A 22 éves lány közösségi oldalára több szexi felvételt feltöltött, az egyik fotón egy dögös, piros bikiniben látható. Közel kétezer lájkot zsebelt be, emellett számos pozitív kommentet kapott.

Különleges szépségére és karcsú alkatára hamar felfigyelt a szakma, 14 éves kora óta modellkedik. 2022 júliusában a Bunte címlapján szerepelt. Akkor a lapnak elárulta, mik a jövendőbeli tervei.

- Színésznő szeretnék lenni, de mellette folytatnám a modellkedést. Azonban először a tanulmányaimat szeretném befejezni. 

A londoni Courtauld Művészeti Iskola hallgatója, így ideje egy részét Angliában, a másikat viszont Monacóban tölti. A fiatal lány apjához hasonlóan imádja a teniszt, sőt még külön nyári táborokba is befizették, hogy ezt a sportot űzze, bevallása szerint nem igazán ügyes benne, de a barátaival szívesen játszik.

Boris Becker jelenleg börtönben ül, két és fél évet ott kell töltenie, mert 2,5 millió fontnyi vagyont rejtett el, hogy elkerülje a csődje utáni tartozása kifizetését. A modell reméli, az apja előbb szabadulhat majd, és támogatja őt ebben a nehéz időszakban.

 

Sistine Stallone bikinis képei

Összegyűjtöttük Sistine Stallone legdögösebb bikinis fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük