Jean-Paul Belmondo unokája kivágott fürdőruhában pózolt: a 34 éves Annabelle nagyon dögös nő
Annabelle Belmondo fürdőruhában és smink nélkül fotózkodott.

annabelle-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo unokája, Annabelle Belmondo színésznőként és modellként keresi a kenyerét, legutóbbi filmje, a Dawn Chorus idén jelent meg, amelyben ő alakítja a női főszerepet, Françoise karakterét. A 34 éves barna szépség a héten Horvátországból posztolt.

Annabelle Belmondo fürdőruhában

Annabelle édesanyja Florence Belmondo, aki a tavaly elhunyt színészlegenda középső lánya. A színésznő és modell gyerekkora egy részét Franciaországban, a másikat Kaliforniában töltötte, így nemcsak franciául, hanem angolul is anyanyelvi szinten beszél.

A színésznő és modell egy szexi, kivágott fürdőruhában pózolt, arcán egy gramm smink sem volt. Az Instagramján, ahol több mint 77 ezren követik, szívesen megmutatja dögösebb oldalát, modellként odafigyel, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenése, emellett odafigyel az alakjára is.

Képes összeállításunkban megnézheted Annabelle Belmondo strandolós fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük