Gwyneth Paltrow 18 éves lányát bikiniben fotózták: Apple Ibizán lazított
Gwyneth Paltrow lányát egy lesifotós örökítette meg bikiniben.

apple-martin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságából született lányuk, Apple Martin idén júniusban érettségizett le.

A 18 éves lány sok sorstársához hasonlóan ezt a nyarat arra használja fel, hogy kipihenje az érettségi miatt felgyülemlett stresszt, ennek alkalmából Ibizába utazott.

Gwyneth Paltrow lánya bikiniben

A szemfüles lesifotósok egy fiatalember társaságában kapták lencsevégre Apple-t, a lány egy bikinifelsőt és egy rövid farmersortot viselt. Az alábbi Instagram-posztban több képet láthatsz az egykori sztárpár idősebbik gyermekéről, szerintünk le sem tagadhatná híres szüleit, főleg édesanyjára hasonlít. 

Apple a Harvard Westlake School tanulója volt Los Angelesben, arról egyelőre nem nyilatkoztak Paltrow-ék, hogy hova tervez egyetemre menni. Bár ismert emberek a szülei, nem a reflektorfényben nevelkedett. Az Instagram-oldala is privát, így valószínűleg nem vágyik arra, hogy a figyelem középpontjában legyen.

Van egy öccse, Moses, aki 2006 áprilisában született. Bár Paltrow és Martin 2014-ben bejelentették, hogy elválnak, azóta is közösen nevelik a gyermekeiket. 

Sylvester Stallone lánya bikiniben

Összegyűjtöttük Sistine Stallone legdögösebb bikinis fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük